Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAKON 15 GODINA

Legendarne face se okupljaju kako bi snimili 'Oceanovih 14'? Posljednji nastavak je trebao biti kraj franšize

Baš kao što je to Damon rekao, "sada smo iscrpljena banda", no i dalje se ne stišavaju glasine o potencijalnom nastavku 'Oceanovih 13'

Image
Foto: Profimedia
L. K./ 16.9.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedni od najpoznatijih američkih glumaca, George Clooney, Brad Pitt i Matt Damon navodno će se ponovno okupiti za potrebe snimanja još jednog filma u franšizi 'Oceanovih' i to čak 15 godina nakon posljednjeg dijela. Unatoč prethodnom obećanju da će 'Oceanovih 13' biti posljednji film u franšizi, izgleda kako će se holivudske zvijezde vratiti na set filma za 'Oceanovih 14', piše The Sun.

"Glasine o filmu s Georgeom, Bradom i Mattom u glavnim ulogama kolale su godinama, ali tajming nije bio u redu i njihovi pretrpani rasporedi nisu to jednostavno mogli omogućiti. Konačno se okupio pravi tim za posao u pokušaju postizanja velikog uspjeha, a glavne zvijezde misle kako bi bilo zabavno ponovno ga napraviti. Franšiza je iznimno popularna, a briljantna priča je prilika koja je predobra da bi se propustila", potvrdio je izvor.

Inače, Prvi film u franšizi, 'Oceanovih 11' pratio je Dannyja Oceana kojeg je utjelovio Clooney i Rustyja Ryana kojeg glumi Pitt za vrijeme planiranja pljačke "teške" 160 milijuna dolara koje pripadaju vlasniku kazina Terryju Benedictu kojeg je vrhunski odglumio Andy Garcia. Ipak, nije on slučajna meta pljačke jer je Benedict ljubavnik Dannyjeve bivše žene Tess, koju je utjelovila Julia Roberts.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Film je objavljen 2001. godine te je postigao komercijalni uspjeh od 450 milijuna dolara na kinoblagajnama, a nakon takve uspješnice snimljena su još dva nastavka.

Treba dodati kako je 2018. snimljen i spin-off 'Oceanovih osam' sa ženskom glumačkom postavom koju predvodi Sandra Bullock.

Iako se već govorilo o filmu Oceanovih 14, ali planovi su prekinuti nakon smrti glumca Bernieja Maca 2008. godine, kojeg u franšizi znamo kao Franka Cattona. Njegov kolega Don Cheadle je rekao kako su razgovarali o tome. "Onda je Bernie prestao pričati i vrlo brzo smo shvatili ii izjasnili se: 'Ne, ne želimo to učiniti'".

Međutim, Matt Damon je izrazio interes za još jedan nastavak franšize kada je davao intervju za 'Good Morning America' 2021. godine, ali je istaknuo kako budućnost franšize ovisi isključivo o redatelju Stevenu Soderberghu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ako postoji priča, uvijek bi sve ovisilo o Stevenu Soderberghu. Sada smo iscrpljena banda jer smo izgubili smo par naših članova, pa bismo to morali shvatiti".

Podsjećamo kako je Matt pritom mislio na glumca Carla Reinera, koji je preminuo 2020. u 98. godini života a obožavatelji ovog niza filmova će ga pamtiti po ulozi Saula Blooma.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna pjevačica

NA POPISU JE JEDNA HRVATICA: Ove djevojke navodno je ljubila Marija Šerifović

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba