Play ponuda
Play ponuda
novi film Quentina Tarantina

Leonardo DiCaprio i Margot Robbie opet zajedno

DiCapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oscara za najboljega glavnog glumca u filmu 'The Revenant'

Image
Foto: © Guliver Image/WENN.com
Tabloid.hr/ 16.1.2018. u 12:49
Play ponuda

Oskarovac Leonardo DiCaprio glumit će u novom filmu Quentina Tarantina čiju pozadinu čine događaji povezani s ubojstvima članova vođe komune "Family" Charlesa Mansona, no neće glumiti nedavno preminulog zločinca, piše Deadline. 

DiCapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oscara za najboljega glavnog glumca u filmu "The Revenant". Ranije su slavni redatelj i poznati glumac surađivali 2012. na filmu "Django Unchained"

DiCaprio će u filmu glumiti jednog ostarjelog glumca, dok će njegova kolegica iz filma "Vuk s Wall Streeta" Margot Robbie glumiti ubijenu glumicu Sharon Tate, tada trudnu suprugu redatelja Romana Polanskog

Trenutačno se vode pregovori o tome hoće li se DiCapriju u filmu pridružiti i Tom Cruise, a prethodni pregovori s Bradom Pittom navodno nisu bili uspješni. Po pisanju Varietyja, Tarantino je i Alu Pacinu ponudio ulogu u filmu koju je sam redatelj pisao specijalno za glumca. Potvrđeno je da će jedan od producenata biti David Heyman, producent filmova o Harryju Potteru.

Riječ je o devetom Tarantinovu filmu. Snimanje će započeti u ljeto 2018. godine u Los Angelesu, a film bi premijerno trebao biti prikazan na pedesetu godišnjicu ubojstva Sharon Tate i njezinih četvero prijatelja. Ubojstvo se dogodilo 9. kolovoza 1969. godine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba