Play ponuda
Play ponuda
holivudski miljenik

Leonardo DiCaprio otkrio čemu duguje svoju karijeru: 'Inače bi mi se život odigrao drastično drugačije'

Otkrio je i što mu je najveća inspiracija te kako su izgledali sami počeci njegove glumačke karijere

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 10.9.2019. u 10:45
Play ponuda

Jedan od naomiljenijih holivudskih glumaca, Leonardo DiCaprio, progovorio je o slavi te o tome kako je uopće postao poznat. 

Smatra kako je sve svoje važne uloge dobio jer se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme. "Ne znam. Odrastao sam okružen ovom industrijom, mnogi prijatelji su mi glumci. Znam koliko je teško dobiti posao i znam koliko sam imao sreće što sam se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme. Da mi se to nije dogodilo, život bi mi se odvijao drastično drugačije", izjavio je za portal The Mirror.

Iako je sada već godinama dio filmske industrije, na samom početku nije osjećao kao da pripada tom svijetu. "Mislim da se svi u jednoj fazi karijere osjećaju poput outsajdera. Ja sam se često tako osjećao na početku karijere, kada sam tek počinjao", rekao je i nastavio. 

"Osjećao sam se kao u nekom mitskom svijetu gdje će doći dobra vila i odabrati me. Znamo svi da ne bismo sjedili ovdje i radili to što radimo da nismo doživjeli taj trenutak sreće", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Uz to, otkrio je što mu je najveća inspiracija i što najviše voli kada je glumački posao u pitanju. 

"Super stvar kod snimanja filmova i prva stvar koju kažem svima kada to opisujem jest to što će oni zauvijek ostati u povijesti. Često gledam stare filmove, što je učinjeno prije mene. Pokušavam se usporediti i inspirirati s nekima od najvećih iz prošlih vremena", kaže. 

"Neprestano gledam filmove i oduševljen sam time što je zapisano u filmskoj povijesti i svime što je učinjeno", priznao je Leo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
MLJAC

Mileram torta s borovnicama idealan je desert za svaku prigodu: Evo kako je priprema Martina

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vladar plesnog podija

Pogledajte kako se princ Harry 'razbacivao' na Hvaru

Play ponuda

Više s weba