Play ponuda
Play ponuda
glumačka legenda

Leonardo DiCaprio: Posljednji klasični holivudski glumac danas slavi 45. rođendan, a ovih 15 činjenica o njemu niste znali

Posljednja tri desetljeća Leonardo DiCaprio plijeni pažnju svakim svojim potezom. Nazivaju ga posljednjim klasičnim holivudskim glumcem, a osim toga veliki je filantrop i vječni neženja. Nakon što je prerastao status teen idola do kojeg je došao ulogom u 'Titanicu', pomno je počeo birati svoje projekte, a jedan je od rijetkih glumaca koji ne pristaje na uloge superjunaka koje bi mu dodatno podebljale bankovni račun. "Divim se činjenici da je unatoč slavi i uspjehu, zadržao sve svoje prijatelje, sve veze i bliskost s roditeljima. On je uistinu divan čovjek. Hollywood zna promijeniti ljude, ali ne i Lea", rekao je glavni čovjek Paramaounta Jim Gianopulos i dodatno zacementirao njegovu blistavu reputaciju. DiCaprio danas slavi 45. rođendan, a klikom na 'SLJEDEĆA' saznajte 15 manje poznatih činjenica o omiljenom glumcu.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 11.11.2019. u 15:30

Kako je dobio ime

DiCaprio je dobio ime Leonardo jer je njegova trudna majka u talijanskom muzeju gledala u sliku Leonarda da Vincija kada je osjetila njegov prvi udarac u trbuhu.

1/15
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zaljubljen i sretan

Pobjednik Survivora konačno otkrio koga ljubi!

Pročitajte još

Image
zaljubljen i sretan

Pobjednik Survivora konačno otkrio koga ljubi!

Play ponuda

Više s weba