Ostalo

Leonardo DiCaprio veliki je ljubitelj dugonogih manekenki, no znate li tko je bio prvi top-model kojeg je...

Leonardo DiCaprio poznat je kao veliki ljubitelj dugonogih manekenki, a pred oltar mu se ne žuri

Tabloid.hr
14.03.2020 14:00

Leonarda DiCaprija gledamo ove subote, 14. ožujka u 20 sati na RTL-u 2 u popularnoj drami "Krvavi dijamant" .

Slavni Oskarovac jedan je od najcijenjenijih i najpopularnijih holivudskih glumaca koji je poznat i po velikoj ljubavi prema dugonogim manekenkama i top-modelima, ali i ženama koje su puno mlađe od njega.

Dvije plavokose ljepotice koje su ga najduže zadržale bili su top-modeli Gisele Bundchen i Bar Refaeli .

S Gisele je proveo ukupno 7, a s Bar 5 godina, a obje su ga ostavile iz istog razloga, jer se nije želio skrasiti. Također, obje su vrlo brzo postale supruge i majke, dok se Leu još uvijek ne žuri pred oltar niti mijenjati pelene.

Ipak, čini se kako se smirio uz 23 godine mlađu glumicu i manekenku Camilu Morrone s kojom je u sretnoj vezi od 2017. godine, a šuška se i kako ju planira zaprositi.

Prije Camile, tu su još bile brojne ljepotice, među kojima su Toni Garrn, Naomi Campbell, Blake Lively, Helena Christensen, Amber Valletta, Nina Adgal, Kelly Rohrbach , a navodno i Rihanna .

No znate li koji je top-model prvi pao na njegov šarm? Riječ je o Bridget Hall , američkoj ljepotici koja danas ima 42 godine. Par je imao kratku romansu davne 1994. godine, a te je godine slavni Forbes uvrstio Hall među 10 najplaćenijih modela svijeta.

Tada je imala samo 17 godina, a modelingom se počela baviti sa svega 10.

Ljepoticu danas na Instagramu prati tek 10,5 tisuća obožavatelja, a nigdje nema podatka da ima dečka, supruga ili djecu.

Na njezinim fotografijama tako se nalaze ona, priroda, putovanja ili njezini kućni ljubimci, a često podijeli i fotografije iz manekenskih dana.