Ostalo

Lepa Brena nema ni za grijanje

Suprug folk dive Slobodan Boba Živojinović dužan je 7.100 kuna tvrtki koja naplaćuje račune grijanja, vode, smeća i održavanja zgrade. Bivši tenisač tvrdi da nema novca.

E.M.
29.11.2011 11:53

Slobodan Boba Živojinović tvrtki Infostan, koja naplaćuje račune grijanja, vode, smeća i održavanja zgrade, duguje točno 7.100 kuna, pišu srbijanski mediji.

"Baš lijepo da ste me nazvali. Pa eto, nemam novca!", rekao je Boba novinarima i prasnuo u smijeh.

On i njegova supruga, Lepa Brena, u svom vlasništvu imaju 51 posto Grand produkcije preko tvrtke "Grand Slam Group".

Prema podacima Agencije za privredne registre, njihova tvrtka je ostvarila dobit od 9,8 milijuna kuna, a Grand produkcija 8,3 milijuna.

Brena i njezin Boba nedavno su za 2,2 milijuna kuna prodali zemljište koje su prije 15 godina kupili za 63 tisuće kuna. U siječnju je floridski sud deložirao Bobinog sina Filipa iz luksuznog apartmana u Miami Beachu, no u Grandu ne znaju ništa o tome, tek da Brena i Boba imaju kuću na Floridi koju su kupili ovog proljeća.

U srpnju su kupili vilu s bazenom na kredit, za koju seprocjenjujeda vrijedi oko pet milijuna kuna. Brena tako u svom američkom domu,izgrađenom 1950. ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, bazen i vrt. Samo porez za tu kuću iznosi 81 tisuću kuna.