Ostalo

Lepa Brena otkrila što joj je baba Vanga sve predvidjela: 'Bit ćeš popularnija od Tita'

Bio je to fatalan susret u jednom novosadskom hotelu. Tada mladoj pjevačici, koju je velika karijera tek čekala, prišla je slijepa starica. Nije gubila vrijeme, nego joj je odmah rekla: 'Bit ćeš veća od Tita'. Pjevačica je Lepa Brena, a proročica baba Vanga. Svašta je ona Breni ispričala i sve što je rekla - ostvarilo se

Ružica Đukić
17.12.2015 18:07

'Bit ćeš popularna kao Tito', rekla je baba Vanga prilikom prvog susreta s tada anonimnom Lepom Brenom.

"I ja kako vratim film, sjetim se nje i naravno zapalim joj svijeću. Sve što je rekla bila je jako, jako velika istina", priznala nam je pjevačica.

"Bila sam iznenađena što poslije toliko godina, iako i dan danas sve što radim, radim prema svojoj vlastitoj intuiciji. Iznenađena sam koliko je ta žena, još tada, apsolutno bila u pravu. Jer je ona meni rekla toliko običnih životnih stvari u koje ja nisam vjerovala", dodala je.

Predvidjela je ova slijepa bakica iz Bugarske Breni ne samo veliku popularnost. Znala je i da će se udati za čovjeka u bijelom. Brena je tada mislila kako će, ukoliko se predviđanja ostvare, završiti u braku s liječnikom. Ni na pamet joj nije padao tenisač. Znala je Vanga čak i kada će najveća Jugoslavenska zvijezda tog vremena ponovno doći k njoj.

Kada takve stvari pričate onome tko nije praznovjeran, jasno je da o sugestiji nema govora.

"Ja nisam netko tko je podložan, ako mogu tako kazati, nekakvim proročanstvima. Ja sam prilično jedna tvrdoglava žena tako da uvijek hoću sve uratiti na svoju ruku i pokušam napraviti sve potpuno drugačije nego što je to negdje rečeno", ističe Brena.

I pokušavala je, ali nikad nije uspjela preokrenuti sudbinu. Uvijek je bilo onako kako je Vanga rekla da će biti. Slijepa starica vidjela je više nego itko drugi. Predvidjela je, priča se, i najteži događaj u Beninu životu- otmicu sina.

Ne znamo što joj je baba Vanga predvidjela za 2016., ali znamo gdje će je dočekati. U Beogradu na Trgu ispred Narodne skupštine.