Play ponuda
Play ponuda
SAMO PJESMA

Lepa Brena želi postati Super Baka!

U Zagrebu ovih dana boravi Lepa Brena, najveća zvijezda bivše Jugoslavije koja fanove u Lijepoj našoj ima i danas. Uoči sutrašnjeg koncerta, Brena je popričala o aktualnostima, planovima i njezinoj najvećoj želji - da uskoro postane baka!

RTL/ 25.4.2013. u 18:22
Play ponuda

Svi je pamte ne samo po glasu već i statusu. Njezine su noge dobivale samo epitete. Muškarci za njom uzdišu i danas baš kao i prije 30 godina, kada je prvi puta stupila na scenu. Prije četiri godine održala je prvi veći koncert u zagrebačkoj Areni. Repriza slijedi sutra u Shamballi.

Teško da će bilo koja današnja pjevačica iz regije postići brojke poput one kada je preko 100 000 ljudi u Bugarskoj pjevalo njezine pjesme.  Na koncert je došla helikopterom, baš kao najveće svjetske zvijezde.

Snimila je Lepa Brena i jednu od najpoznatijih trilogija na ovim prostorima „Hajde da se volimo“ a šuška se da se već duže radi na scenariju i četvrtog dijela.

I dok se ne snimi četvrti dio, ima Lepa Brena još puno posla – niz koncerata u Kanadi. A za sve je kriva jedna beba. naime Brena je oduvijek željela žensko dijete, a sada je konačno dobila žensku nećakinju. Zaželjela se i sinova koji žive u Americi.

No, lako je za dečke. čekaju se nove žene u obitelji Živojinović.

Nadamo se da će joj se želja i ostvariti.Eto kad već nije dobila kćer, možda joj se dogodi unučica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ponovno zabrinula obožavatelje

‘Najtužnija princeza’ nakon 6 mjeseci liječenja pojavila se u javnosti: Izgleda neprepoznatljivo

Play ponuda

Više s weba