Play ponuda
Play ponuda
nije posve čist

Liam Gallagher: 'Ne mogu reći djeci da se ne drogiraju, kad se ja drogiram'

Liam Gallagher već je nekoliko puta rekao da želi prestati s drogama, no sada je priznao da i dalje nije skroz čist

Image
Foto: ©Guliver images/Shutterstock
Tabloid.hr/ 16.1.2018. u 12:29
Play ponuda

Za Liama Gallaghera već se zna da je dio njegova na trenutke suludog ponašanja, zaslužno konzumiranje droge. No, danas bivši frontman Oasisa, kaže da više ne uživa u drogama koliko bi htio, no jednako tako da ne može svojoj djeci zabraniti da eksperimentiraju. 

"Mislim da se nemam za što uhvatiti kad se i sam drogiram", rekao je Liam za Junkee. Objasnio je i da ne može biti neki uzor svoje četvero djece. 

Liam ima 18-godišnjeg Lennona, kojeg je dobio s manekenkom i glumicom Patsy Kensit,  a njegova brata Genea (16) dobio je u braku s pjevačicom All Saintsa, Nicole Appleton.

Brak s Nicole je završio 2013. kad se saznalo da je Liam varao Nicole te da ima, danas četverogodišnju kći Gemmu, s američkom novinarkom Lizom Ghorbani. 

Glazbenik je nedavno priznao da nikad nije upoznao 20-godinu kći Molly koju je dobio iz veze s glazbenicom Lisom Moorish. 

'Ne mogu reći sinovima da se ne svađaju kad i sam nisam razgovarao sa svojim bratom, tako da i tu ne mogu dijeliti savjete. Imam nekoliko brakova iza sebe i povrijedio sam svoju djecu", rekao je između ostalog Liam te dodao da bi ipak njegov savjet bio djeci 'da ne piju previše alkohola, baš kao i da se ne drogiraju previše'. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teški dani

Zlatan Ibrahimović o najtežim trenucima sa sinom Maxom: 'Iz dana u dan bio je sve slabiji, nikad se nisam tako osjećao'

Play ponuda

Više s weba