Ostalo

Liam Hemsworth progovorio o prekidu s Miley Cyrus: 'Želim joj sve najbolje'

Liamu Hemsworthu je slomljeno srce zbog propalog braka s Miley Cyrus s kojom je proveo osam godina

Tabloid.hr
13.08.2019 11:27

Liam Hemsworth i Miley Cyrus šokirali su obožavatelje objavom da je njihovom sedmomjesečnom braku došao kraj.

Vijest je još u subotu potvrdila pjevačica, a sada se oglasio i glumac.

"Pozdrav svima. Miley i ja smo se nedavno razdvojili i želim joj da u budućnosti bude zdrava i sretna. Ovo je privatna stvar i nemam namjeru komentirati išta za medije. Sve moje navodne izjave koje su mediji objavili su lažne. Mir i ljubav", napisao je Liam na Instagramu.

Dan ranije glumca su paparazzi snimili s bratom Chrisom Hemsworthom na kavi i izgledao je kao da su mu sve lađe potonule. Miley, s druge strane, uživa s prijateljicama u Italiji gdje je uhvaćena kako se ljubi s bivšom ženom Brodyja Jennera , Kaitlynn Carter .

U međuvremenu su procurili novi detalji oko njihova prekida. Pjevačica je navodno htjela ići na bračnu terapiju, no Hemsworth za to nije htio ni čuti. Iako su tek prije tri dana potvrdili da su se razdvojili, navodno su prekinuli još u lipnju.

"Brak je gotov i Liamu je slomljeno srce, a Miley nadoknađuje izgubljeno vrijeme. On je htio da se skrase i imaju djecu, a njoj to nije bilo ni na pameti. Ona mu je uvijek jasno govorila da se želi zabavljati s drugim ljudima - muškarcima i ženama - a njemu je to bilo teško prihvatiti", ispričao je izvor.