Ostalo

Liam Hemsworth se vratio na Instagram nakon bolnog prekida s Miley Cyrus

Za razliku od Miley Cyrus, Liam Hemsworth se povukao iz javnosti i okružio obitelji i prijateljima kako bi zaliječio slomljeno srce

Tabloid.hr
30.08.2019 15:19

I dok je Miley Cyrus već krenula dalje kad je u pitanju ljubavni život, Liam Hemsworth slomljeno srce liječi u Australiji gdje vrijeme provodi s obitelji.

A nakon 15 dana zatišja glumac se vratio na Instagram kako bi svojim obožavateljima predstavio film u kojem ima ulogu.

"Uzbuđen sam što vam mogu najaviti da film na kojem sam radio, 'Killerman', izlazi 30. kolovoza u SAD-u. Nevjerojatno sam ponosan na to što smo napravili. Krv, znoj i suze prolijevali su svi uključeni u rad na filmu. Nezavisno stvaranje filma nije lakoi samo sam se želio zahvaliti svim marljivim ljudima koji su pomogli da ugleda svjetlo dana", napisao je Liam.

Zadnje što je Hemsworth objavio na Instagramu bila je poruka kojom je potvrdio da su se on i Miley razišli. Kasnije se doznalo da je predao zahtjev za razvod braka.

Pjevačica, koja je nedavno potvrdila vezu s Kaitlynn Carter,u međuvremenu je otvorila dušu na Twitteru iodlučno odbacila tvrdnje da je brak propao zbog njene nevjere.

"Mogu priznati mnogo stvari, ali odbijam priznati da je moj brak završio zbog nevjere. Liam i ja smo bili zajedno jedno desetljeće. Rekla sam to prije i još uvijek je istina, volim Liama i uvijek ću ga voljeti. Ali u ovom trenutku sam trebala donijeti zdravu odluku za sebe i napustiti prijašnji život. Ovoliko zdrava i sretna nisam bila jako dugo. Možete reći da sam vulgarna seljanka koja puši travu, ali nisam lažljivica", napisala je, između ostalog.