Play ponuda
Play ponuda
svađa sa zaštitarima

Liam Payne napadnut ispred noćnog kluba u Teksasu: Za sve je kriva njegova nova djevojka?

Liam je viđen sa svojom djevojkom u žestokoj raspravi sa zaštitarima

Image
Foto: profimedia.hr
Tabloid.hr/ 2.12.2019. u 14:49
Play ponuda

Liam Payne, bivši član popularnog boy benda One Direction, našao se u neugodnoj situaciji nakon što mu je zabranjen ulaz u teksaški noćni klub The Silver Fox.

Na snimci koju je objavio The Sun vidi se kako se Liam posvađao sa zaštitarima. S Liamom je bila i njegova 19-godišnja djevojka Maya Henry, koja je, vidno uznemirena, vikala na zaštitare. Situaciju je smirila nepoznata starija žena koja je stala između Paynea i zaštitara. 

Liam se ubrzo smirio i odstupio, ali tu nije bio kraj. Nakon nekoliko sati preko svog Instagram profila prozvao je navedeni klub te napisao kako su ga "tri zaštitara zaskočila bez razloga dok je tražio osobnu iskaznicu" te dodao da će se "vidjeti na sudu". 

Nakon samo nekoliko minuta, Liam je objavu ipak uklonio s Instagrama. Njegova djevojka Maya još se nije oglasila o ovom događaju, ali nagađa se da je svađa izbila upravo zbog nje.

Minimalna legalna dob za konzumiranje alkohola u Teksasu je 21 godina pa se nagađa da je zbog toga 19-godišnjoj manekenki zabranjen ulaz u klub.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba