Play ponuda
Play ponuda
preseksi fotke

Liam Payne snimio kampanju u kojoj je bio potpuno gol, a onda shvatio: 'Pa ja sam upravo snimio soft pornić. Mama će me ubiti'

Pjevač je zajedno s manekenkom Stellom Maxwell snimio fotke koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnima

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 5.11.2019. u 11:50
Play ponuda

Liam Payne i Stella Maxwell nedavno su snimili kampanju za Hugo Boss u kojoj su reklamirali donje rublje. Preseksi fotke jučer su objavili na Instagramu, a podigli su prašinu dok su rekli keks. 

>>Liam Payne više ne krije da je zaljubljen u 19-godišnju manekenku: 'Jako sam sretan'

Goli na krevetu, među bijelim plahtama u crno bijelim nijansama. Pjevač je za magazin "GQ" kasnije i komentirao sam shooting. "U fotkanje je bilo uključeno mnogo tekile. Na kraju smo Stella i ja završili goli više nego što smo očekivali", rekao je Liam i nastavio. 

"I ja sam govorio u sebi 'Nemoj gledati, nemoj gledati' jer je stajala iza mene gola. Neprestano mi se u glavi vrtilo 'Nemoj gledati što god uradio'", nastavio je. 

>>Liam Payne zbog Cheryl Cole trenutnu djevojku mjesecima držao u tajnosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Možda je i najintimnija fotka bila ona na kojoj su oboje ležali u krevetu, Liam potpuno gol, a ona među njegovim nogama. I sam je priznao kako je nakon toga osjećao nekakvu prazninu u sebi te da njegova mama nije baš bila najsretnija s fotkama. 

"Nakon shootinga sjedio sam vani, pušio cigaru i razmišljao 'Pa ja sam upravo snimio soft pornić, mama će me ubiti'", našalio se. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zavodnik s ekrana

Sve o novoj ljubavi Miloša Bikovića! S pravnicom Ivanom sve je počelo još u Rovinju tijekom ljeta

Play ponuda

Više s weba