Ostalo

Lijepa Elin blistala uz najboljeg skijaša svijeta

Na svog je dugogodišnjeg dečka Ivicu Kostelića zgodna Elin Arnarsdottir bila posebno ponosna nakon što je na dodjeli nagrada preuzeo trofej za najboljeg sportaša Grada Zagreba u protekloj godini.

K.T.
07.02.2012 10:33

Najbolji skijaš svijeta u 2011. godini Ivica Kostelić proglašen je najboljim sportašem Zagreba u protekloj godini, a posebno je ponosna na njega bila njegova dugogodišnja djevojka Elin Arnarsdottir , koja je na dodjeli nagrada pokazala svoju savršeno isklesanu figuru.

Bivša islandska skijašica se zbog njega i preselila u Hrvatsku te odrekla svoje daljnje karijere. Par je u vezi već više od pet godina.

Taekvondašica Marina Sumić je, uz Ivicu, također dobila laskavu titulu najbolje sportašice Zagreba zbog srebrnog odličja na Svjetskom prvenstvu 2011.

Posebno priznanje ZŠS-a za najuspješnijeg trenera dobio je Ante Kostelić , dok su "Trofej ZŠS", kao nagradu za životno djelo, dobili: Mirko Bašić, Dragutin Drofenik, Vedran Pavlek, Božidar Pažur i Vjekoslav Rolih .

Najboljom ženskom ekipom glavnog grada Hrvatske u 2011. godini proglašen je Kuglački klub Zagreb , dok je isti naslov u muškoj konkurenciji pripao vaterpolistima Mladosti .