Ostalo

Lijepa hrvatska glumica bacila publiku u delirij!

Kapa dolje njezinim britanskim kolegama, no Zrinka Cvitešić ipak je bila najsjajnija zvijezda londonskog crvenog tepiha na premijeri kazališne predstave 'Once' koja je publiku bacila u delirij.

RTL
14.04.2013 18:24

"Prvo, hvala vam na hrvatskom malo mi je falio večeras. Bilo je super... U jednom sam trenutku mislila da je netko platio publiku da budu ovakve reakcije. Stvarno je bilo fenomenalno", izjavila je hrvatska glumica.

Iako je jednu premijeru već odradila prošlog mjeseca u Dublinu, ova londonska za nju ima posebno značenje, jer na daskama koje život znače podršku joj je dao pravi mali maturalac koji je stigao iz Hrvatske.

"Svi su mi prijatelji tu tako da mi je večeras fantastično. Žao mi je što mi nisu mogli doći moji, fali mi obitelj večeras", dodala je Zrinka u čijem srcu posebno mjesto glazbenik Hrvoje Rupčić, koji koristi svaki trenutak kako bi joj pružio podršku.

"Razdvojenost pokušavamo da bude što manja tako da živim na dvije adrese...", priznao je Hrvoje, a njegova draga je dodala: "Mi nismo previše razdvojeni jer Hrvoje stalno leti zato nemam osjećaj da smo razdvojeni".

Iako London nije tako daleko i za sada im veza na daljinu funkcionira savršeno, nove poslovne ponude pršte sa svih strana, pa nas ne bi čudilo da Zrinka uskoro osvoji i Hollywood.

Nikad ništa ne planiram nisam ni ovo planirala, stvari nekako dođu", priznala je lijepa glumica.

Sjajan odabir je napravila pristavši na ulogu u predstavi Once. Publika i kritika zaljubljena je u našu Zrinku, paparazzi je već prate na svakom koraku, a na domaćim kazališnim daskama neće je biti još najmanje godinu dana koliko je u planu prikazivanje predstave na londonskom West Endu.

"Pozdrav Hrvatskoj ...falite ljudi", poručila je Zrinka.