Play ponuda
Play ponuda
preboljela bivšeg

Lijepa Hurem ima novu simpatiju

Glumica Meryem Uzerli, koja će za dva mjeseca roditi kćer, ima novu simpatiju. U posljednje vrijeme sve češće ju se može vidjeti u društvu zgodnog voditelja Patricea Bouédibéloma.

Image
Foto: iphoneogram.com
RTL/ 2.12.2013. u 12:45
Play ponuda

Turska glumica Meryem Uzerli, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" u posljednje vrijeme se druži s devet godina starijim voditeljem Patriceom Bouédibélom.

Voditelj je na društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj pozira s glumicom, a prijatelji su mu komentirali da on i Meryem lijepo izgledaju zajedno.

Glumica će za dva mjeseca roditi kćer, a prijatelji kažu da joj godi Patriceovo društvo, iako još nije spremna na vezu.

Lijepu Meryem je ostavio zaručnik Can Ates kada je doznao da je trudna, a čini se da joj zgodni voditelj pomaže da ga potpuno zaboravi.  

Meryem se već mjesecima ne čuje i ne vidi s bivšim zaručnikom. Burzovni mešetar je poslije burnog prekida javno rekao da nikad nije mislio imati ništa ozbiljno s glumicom, a nagovarao ju je da pobaci jer mu je, kaže, dovoljno dvoje djece koje već ima iz prijašnje veze.

Glumica se borila i s depresijom, što je bio jedan od razloga što je napustila seriju "Sulejman Veličanstveni", ali teški dani su sada iza nje.

"Poslije borbe s depresijom odlučila sam maknuti se od negativnih ljudi. Vrijeme je da počnem misliti samo na sebe i bebu, a Can je sigurno ostao u prošlosti", rekla je Meryem.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Play ponuda

Više s weba