Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RAZBIJA SVE TABUE

Lijepa, pametna, talentirana i uspješna: Antonija Mišura se bacila i u dizajnerske vode

Lijepa, pametna, talentirana i uspješna. Antonija Mišura doista razbija tabue o plavušama. Ali i sportašicama kao ženama bez nekog velikog smisla za modu

Maja Oštro/ 18.5.2016. u 17:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Em je talentirana košarkašica, em je lijepa k'o slika. Odnedavno je svojim talentima Antonija Mišura dodala još jedan - dizajnira nakit. U suradnji s jednom zlatarnicom - osmislila je vlastitu liniju ogrlica, prstenja i narukvica.

"Išli smo na tu liniju da nije samo za večernji izlazak, da nije prenagalašen ne znam što. On je za curu od 20-ak godina, za mlade, ali i za starije", kaže košarkašica.

A Antonija je već odavno našla muškarca svog života. S košarkašem MarkomSandrićem uskoro slavi - prvu godišnjicu braka. No kaže, nakon deset godina veze - u njihovoj se bračnoj luci malo toga promijenilo!

"Da sam znala da je ovako, išla bih i prije. Super nam je, evo godina dana još malo. Mi smo stvarno godinama skupa tako da se u biti ništa nije promijenilo osim što sam prezime promijenila, a i na to se jos navikavam", priznaje Antonija Mišura Sandrić.

A već godinama je po mnogima ne samo najljepša sportašica, nego i najljepša Hrvatica! Sve joj to laska, ali važnija joj je dobra košarkaška igra od pustih komplimenata!

"Stvarno je to super, ali ne volim kad me se ističe u ekipi. Zu je ostalih 10 - 12 cura koje su jednake kao i ja. Onda se ne volim tu isticati. One igraju košarku kao i ja, ali Boze moj što ću, ne mogu protiv toga", poručuje Antonija.

Rodni Šibenik zamijenila je francuskim Toulouseom, u kojem igra, ali i živi. Osobito joj se svidio zdrav način života koji Francuzi prakticiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A za svoju zemlju zakoračila je i u politiku. Bila je HDZ-ova vijećnica šibenskog Gradskog vijeća. Iako su joj neki zamjerili politički angažman, ta vrata, čini se, još su malo odškrinuta.

"Nikad ne volim sebi zatvrata vrata u ničemu pa tako ni u politici, ali ja to sve umjereno pratim, ali nikad ne reci nikad. Ipak, ja preferiram sport", kaže košarkašica.

Sportašica, dizajnerica, možda i buduća ozbiljna političarka... Čega god se dohvati, čini se, ima namjeru pretvoriti u uspjeh!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tužna vijest

Obožavatelji u šoku: U 51. godini preminuo glumac iz serije 'Zvjezdane staze'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba