Play ponuda
Play ponuda
OTVORILA DUŠU

Lindsay sa suzama u očima priznala da je ovisnica

'Ovisna sam o alkoholu. Probala sam istodobno i kokain s alkoholom, no ne više od 15 puta. Drugog dana nikad se nisam osjećala dobro, a to me tjeralo da pijem još više', rekla je LiLo u intervjuu Oprah Winfrey.

Image
Foto: OWN
RTL/ 19.8.2013. u 14:40
Play ponuda

Četiri dana nakon što je izašla s rehabilitacije, Lindsay Lohan otvorila je dušu OprahWinfrey.

Problematična glumica kroz suze je priznala da je bila ovisnica o amfetaminima te da je uzimala kokain kojeg uopće nije voljela, ali joj je omogućavao da više pije.

"Ovisna sam o alkoholu. Probala sam istodobno i kokain s alkoholom, no ne više od 15 puta. Drugog dana nikad se nisam osjećala dobro, a to me tjeralo da pijem još više. Osim toga, bila je to stvar za tulumarenje. Drugi su uzimali pa sam i ja. Ušmrkavala sam, nikad nisam ubrizgavala u venu. Išlo je ruku pod ruku s alkoholom i partijanjem", priznala je LiLo.

Na rehabilitaciji je bila šest puta, a sada je odlučna u tome da pobijedi ovisnost.

"Neću više uzimati amfetamine, ne trebaju mi više. Sad mogu normalno jesti i spavati", rekla je.

Progovorila je i o svom problematičnom odrastanju i odnosu s roditeljima.

"Odrasla sam u kaotičnom domu. Bilo je trenutaka kad je bilo divno, no više je bilo onih koje nismo mogli kontrolirati. Nama je to bilo normalno jer smo navikli na taj kaos", rekla je Lindsay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Ponovno se osjećam cijela i imam ogromnu želju da ostane ovako i sve ću učiniti da se to i dogodi. Nemam nikakvo pravo žaliti se na to kako me slijede kamere i što ljudi izmišljaju priče o meni. Ne mogu to kontrolirati no mogu kontrolirati svoju reakciju", zaključila je.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba