Ostalo

Lindsay, zar opet piješ?

Holivudska zločesta cura Lindsay Lohan navodno je udarila pješaka automobilom i pobjegla s mjesta nesreće.

RTL - Hina
20.09.2012 07:23

Američka glumica Lindsay Lohan uhićena je u srijedu pošto je jedan pješak rekao policiji da ga je udarila automobilom dok se vozila prema svom newyorškom hotelu.

Automobil koji je vozila Lohan udario je 34-godišnjeg muškarca, priopćila je policija, dodajući da je on nakon toga otišao u obližnju bolnicu zbog ozljede koljena.

Glumica je uhićena zbog napuštanja mjesta nesreće. Policija je priopćila da je podnijela prekršajnu prijavu nakon čega je Lohan puštena na slobodu.

Glasnogovornik Lohan rekao je da vjeruje kako izjave pješaka neće biti potvrđene na sudu.

"Dok se podaci još prikupljaju, čini se da je riječ o mnogo vike nizašto. Uvjereni smo da će se stvar razjasniti sljedećih tjedana i da će se pokazati da tvrdnje izrečene protiv Lindsey nisu istinite", rekao je glasnogovornik Steve Honig .

Internetska stranica TMZ.com, pozivajući se na izvore iz hotela Dream, objavila je da se na snimkama hotelskih nadzornih kamera ne vidi jasno je li automobil u kojemu je bila Lohan uopće udario pješaka, a ako jest, koliko snažno.

Lohan (26) je u ožujku ukinuta uvjetna kazna nakon gotovo pet godina, pošto je više puta bila pred sudom, u zatvoru i na odvikavanju nakon vožnje u pijanom stanju, posjedovanja kokaina i krađe.