Ostalo

Ljepota koja prkosi godinama: Elizabeth Hurley 25 godina kasnije ponovno odjenula kultnu Versace haljinu...

Sada 53-godišnja Elizabeth je u intervjuu za Harper's Bazaar otkrila da 1994. nije "imala pojma o modi"

Tabloid.hr
26.03.2019 09:38

Kada je 1994. Elizabeth Hurley došla na premijeru filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' s tadašnjim dečkom Hughom Grantom u Versace haljini sa zakovicama,postala je nova modna zvijezda.

Sada, 25 godina kasnije, glumica je pokazala svoju ljepotu koja prkosi godinama ponovno odjenuvši haljinu za travanjsko izdanje časopisa Harper's Bazaar.

U iskrenom intervjuu 53-godišnja se glumica osvrnula na svoj look s premijere filmai priznala da nije bila spremna na sav taj šušur kojeg je haljina izazvala.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Iako je svojim hrabrim izborom na kraju oduševila, Elizabeth priznaje da cijeli proces odabira idealne haljine nije bio nimalo glamurozan.

"Bila sam nespremna za sve što se dogodilo te večeri. Hitno sam trebala haljinu za Hughovu premijeru, a tada nisam znala ništa o modi. Sjećam se da sam otišla u ured gdje su izvukli haljinu iz bijele plastične vrećice. Odnijela sam ju doma i sama si napravila frizuru i našminkala, boreći se za ogledalo s Hughom u našem malom jednosobnom stanu. Jako neglamurozno u usporedbi s time kako se danas te stvari odvijaju", otkrila je Elizabeth.

Iako je haljina korištena za fotografiranje remake originala, glumica je otkrila da još uvijek, gotovo tri desetljeća nakon premijere,može stati u nju.

Ipak, priznaje da ju sada ne bi odjenula. "Samo zato što pristaje, ne znači da bih ju nosila danas - to ne bi bilo primjereno", dodala je Liz.