Play ponuda
Play ponuda
Rekreirala look

Ljepota koja prkosi godinama: Elizabeth Hurley 25 godina kasnije ponovno odjenula kultnu Versace haljinu sa zihericama

Sada 53-godišnja Elizabeth je u intervjuu za Harper's Bazaar otkrila da 1994. nije "imala pojma o modi"

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 26.3.2019. u 9:38
Play ponuda

Kada je 1994. Elizabeth Hurley došla na premijeru filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' s tadašnjim dečkom Hughom Grantom u Versace haljini sa zakovicama, postala je nova modna zvijezda.

Sada, 25 godina kasnije, glumica je pokazala svoju ljepotu koja prkosi godinama ponovno odjenuvši haljinu za travanjsko izdanje časopisa Harper's Bazaar.

U iskrenom intervjuu 53-godišnja se glumica osvrnula na svoj look s premijere filma i priznala da nije bila spremna na sav taj šušur kojeg je haljina izazvala.

Iako je svojim hrabrim izborom na kraju oduševila, Elizabeth priznaje da cijeli proces odabira idealne haljine nije bio nimalo glamurozan.

"Bila sam nespremna za sve što se dogodilo te večeri. Hitno sam trebala haljinu za Hughovu premijeru, a tada nisam znala ništa o modi. Sjećam se da sam otišla u ured gdje su izvukli haljinu iz bijele plastične vrećice. Odnijela sam ju doma i sama si napravila frizuru i našminkala, boreći se za ogledalo s Hughom u našem malom jednosobnom stanu. Jako neglamurozno u usporedbi s time kako se danas te stvari odvijaju", otkrila je Elizabeth.

Iako je haljina korištena za fotografiranje remake originala, glumica je otkrila da još uvijek, gotovo tri desetljeća nakon premijere, može stati u nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ipak, priznaje da ju sada ne bi odjenula. "Samo zato što pristaje, ne znači da bih ju nosila danas - to ne bi bilo primjereno", dodala je Liz.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
tužna vijesti

Otišao u tišini: Preminuo jedan od osnivača benda 'Rokeri s Moravu'

Play ponuda

Više s weba