Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
glumica okrivila kćerku

Ljepotici ni blesimetar nije pomogao: 'Oprostite, neispavana sam'

Lijepa holivudska glumica Eva Mendes rijetko se pojavljuje u javnosti otkako je u rujnu prošle godine rodila kćer, no za humanitarni događaj 'Hollywood Stand Up To Cancer' ipak je napravila iznimku.

Image

Eva Mendes

Foto: Youtube
RTL/ 30.1.2015. u 17:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lijepa holivudska glumica Eva Mendes postala je majka u rujnu prošle godine i rijetko se pojavljuje u javnosti i kamerama otkada vodi brigu o malenoj Esmeraldi.

Unatoč tome, izdvojila je vremena za prisustvovati humanitarnoj večeri Hollywood Stand Up To Cancer, na kojoj se pojavila sa bratom Carlosom koji boluje od raka.

"Svatko od nas je večeras ovdje jer je netko u našoj obitelji ili netko nama blizak bio pogođen ovom podmuklom bolešću. Ja sam ovdje sa svojim bratom Carlosom. On je danas bio na liječenju i nismo bili sigurni hoće li se osjećati dovoljno dobro da nam se pridruži", izjavila je Eva, dodavši da joj je drago što je na kraju ipak došao.

Iako je Eva čitala s blesimetra, u jednom se trenutku potpuno smela te nije znala što reći, no ubrzo se pribrala i ispričala. 

"Rodila sam nedavno. Nisam spavala, oprostite", rekla je Eva, kojoj nitko od okupljenih nije zamjerio na toj simpatičnoj pogrešci.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba