Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZAPRATI, OTPRATI I TAKO U KRUG

'Ljubav' Jelene Karleuše i Kanyea Westa se nastavlja: Ponovno se prate na Instagramu!

Jelena Karleuša i Kanye West ponovno se prate na Instagramu. Reper je poznat po tome da žene voli zapratiti pa ih potom otpratiti, no za Jele je napravio iznimku

Image
Foto: Jelena Karleuša i Kanye
A.Š./ 8.6.2022. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan od najutjecajnijih glazbenika na svijetu, reper Kanye West prije nekoliko mjeseci na Instagramu je zapratio kontroverznu pjevačicu Jelenu Karleušu. Iako je poznato kako reper često dodaje pa briše ljude koje prati na društvenim mrežama, pjevačica se ipak mogla pohvaliti da ju je primijetio legendarni glazbenik. Izgleda kako se potvrdilo to da na društvenim mrežama glazbenik ima shemu 'zaprati, otprati i tako u krug' pa je tako nakon otpraćivanja, nedavno ponovno zapratio popularnu pjevačicu. I ona mu je velikodušno vratila pa su sada, barem što se tiče Instagrama, u dobrim odnosima. Tada se pisalo kako je potez Kanye Westa da zaprati srpsku pjevačicu bio mudar potez, čisto da isprovocira bivšu suprugu Kim Kardashian koju je, sjećamo se, Jelena prozivala za kopiranje outfita. Kim na to nije ostala dužna i odgovorila joj je vrlo pristojno.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/bf47e42c-e712-11ec-86ac-76f834fe7ab7/original

Izvor: Instagram

"Ovaj tjedan moja 'ženska simpatija' srpska pjevačica Jelena Karleuša. Za nju sam prvi put čula kad su ljudi počeli uspoređivati naš izgled – neki su čak govorili da sam ja kopirala nju! Stoga sam je morala 'provjeriti'. Djeluje kao snažna žena koja voli raditi i to je ono što volim. Zadobila je moje poštovanje", napisala je Kim 2017. godine.

No, da je kopiranje uzajamno moglo se vidjeti u ožujku ove godine. Kim je tada na Pariškom tjednu mode bila sva omotana u Balenciaginu jarko-žutu traku. Karleuša je s druge strane bila nešto mudrija, pa je s identičnom trakom s brendingom po cijeloj 'kreaciji' prekrila samo one nužne dijelove tijela, poput grudi, a traka joj je poslužila i kao dizajn za visoke čizme s ogromnom potpeticom. Mnogi su pisali kako je to zapravo njezin način da isprovocira popularnog repera Kanyea, inače bivšeg muža Kim Kardashian, koji je srpsku zvijezdu baš nekada u to vrijeme zapratio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba