Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pozirali zagrljeni

Ljubav se ljubavlju vraća? Kojić objavio još jednu fotografiju s Popovićem

Milan Popović i Igor Kojić preplanuli i sa širokim osmijesima na dvije fotografije koje je Severinin bivši muž objavio na društvenim mrežama

Image
RTL.hr/ 25.8.2022. u 21:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Severinin bivši suprug Igor Kojić hvali se druženjem s njezinim bivšim partnerom Milanom Popovićem. Dva puta u istom danu objavio je na svom Instagram profilu fotografiju s Milanom Popovićem, a na najnovijoj poziraju i u društvu Popovićevog i Severininog sina Aleksandra. U opisu nove fotografije Kojić je poručio još jednom: "Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je, i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzla za kompletnu sliku, ali naći ćemo je dogodine u punom sjaju". Uz objavu je dodao i hashtag #ljubavseljubavljuvraca.

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

Hashtag je to kojim se Severina u svojim objavama koristi već godinama. Ljubav se ljubavlju vraća - ustvrdio je tako mladi Kojić pored fotografije na kojoj je uz Popovića i njegovog sina. Danas j3e objavio fotografiju na kojoj s Popovićem pozira zagrljen na brodu. Zahvalio se Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na njegov rođendan.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba