Ostalo

Ljubav se ljubavlju vraća? Kojić objavio još jednu fotografiju s Popovićem

Milan Popović i Igor Kojić preplanuli i sa širokim osmijesima na dvije fotografije koje je Severinin bivši muž objavio na društvenim mrežama

RTL.hr
25.08.2022 21:54

Severinin bivši suprug Igor Kojić hvali se druženjem s njezinim bivšim partnerom Milanom Popovićem . Dva puta u istom danu objavio je na svom Instagram profilu fotografiju s Milanom Popovićem, a na najnovijoj poziraju i u društvu Popovićevog i Severininog sina Aleksandra. U opisu nove fotografije Kojić je poručio još jednom: "Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je, i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzla za kompletnu sliku, ali naći ćemo je dogodine u punom sjaju". Uz objavu je dodao i hashtag #ljubavseljubavljuvraca.

Milan Popovic i Igor Kojic

Hashtag je to kojim se Severina u svojim objavama koristi već godinama. Ljubav se ljubavlju vraća - ustvrdio je tako mladi Kojić pored fotografije na kojoj je uz Popovića i njegovog sina. Danas j3e objavio fotografiju na kojoj s Popovićem pozira zagrljen na brodu. Zahvalio se Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na njegov rođendan.