Ostalo

Ljubav su tražile na egzotičnim mjestima pred kamerama i pronašle ju, a onda su se svjetla istih ugasila:...

Svakodnevni život donosi neke potpuno drugačije izazove pa smo provjerili kako su se u svemu tome snašli neki poznati reality parovi popularnih reality showova koje možete pratiti na PLAY Premiumu.

Tabloid.hr
05.03.2021 12:00

Svi sudionici dating reality showova prijavili su se s istom namjerom - pronaći pravu ljubav i potencijalno osvojiti izdašnu novčanu nagradu. No što kada se kamere ugase?

Reality nudi neku drugačiju stvarnost od one iz koje su stigli i one u koju se vraćaju, ovoga puta u paru. Svakodnevni život donosi neke potpuno drugačije izazove pa smo provjerili kako su se u svemu tome snašli neki poznati reality parovi popularnih reality showova koje možete pratiti na PLAY Premiumu .

Elizabeth Weber & Zac Mirabelli, Love Island USA

Zac i Elizabeth kliknuli su odmah, prvog dana realityja snimanog u ekskluzivnoj vili na Fidžiju i ostali su zajedno sve do kraja. Njihova čvrsta veza i nježan odnos donijeli su im i pobjedu u prvoj sezoni showa. Šuškalo se da će svoju ljubav okruniti brakom, no kako stvari stoje, od toga ništa - par se u međuvremenu razišao.

"Odluka o prekidu bila je zajednička i rastali smo se kao prijatelji", objavio je Zac na svojem Instagram Storyju. "Željeli smo različite stvari i nije bilo pošteno da bilo tko od nas dvoje ostane u nečemu što više ne služi ni njemu niti našim različitim interesima", zaključio je.

Alexandra Stewart & Dylan Curry, Love Island USA

Još jedan par koji se spojio u prvoj sezoni američkog Love Islanda su Dylan i Alexandra. No i oni su nekoliko mjeseci nakon završetka showa na Instagramu objavili da prekidaju.

"Bok svima. Ovo je malo čudno... No kako pratite ovo naše putovanje i postavljate mi mnogo pitanja... Alex i ja više nismo zajedno. Stvari ponekad jednostavno ne ispadnu onako kako smo željeli", objasnio je. Sličnu objavu i Alex je podijelila svojim pratiteljima. "Naša veza je za mene bila romantična bajka, ali stvari se nekada ne poslože", napisala je.

Caro Viee & Ray Gantt, Love Island USA

Par koji je najduže izdržao u vezi izvan vile američkog Love Islanda su Ray Gantt i Caro Viee, no ni njih dvoje više nisu zajedno. Prema svemu sudeći, prekinuli su sredinom prošle godine. Mediji su pisali da se prekid dogodio jer Caro traži nekog tko će joj poklanjati više pažnje, a raspadu je vjerojatno doprinijela i velika udaljenost - naime, Caro i Ray živjeli su u potpuno različitim dijelovima Sjedinjenih Američkih Država.

Ako je suditi po objavama na Instagramu, par se nije rastao u prijateljskoj atmosferi. Oboje su izbrisali fotografije onog drugog sa svojih profila na društvenim mrežama i objavljivali poruke koje daju naslutiti da veza nije bajno završila. "Ako stalno pokušavaš nekome pokazati koliko vrijediš, već si prestao cijeniti sebe", objavila je Caro, dok je Ray nekoliko dana kasnije na Twitteru napisao da si u ovom trenutku svojeg života ne može dopustiti da bude sav u osjećajima. "Imam posla", dodao je.

Emily Salch & Weston Richey, Love Island USA

Njihova veza u showu počela je turbulentno jer se Weston nije mogao odlučiti između nekoliko drugih sudionica showa i Emily. Sviđala mu se Mallory, pa zatim i Katrina da bi se tek na kraju odlučio za Emily. U jednom trenutku se zaista činilo da su se njih dvoje našli - oboje vole adrenalinske sportove, poput skakanja padobranom i tome slično stoga im zajedničkih interesa nije manjkalo.

Međutim, ni Emily niti Weston već duže vremena nisu davali nikakve izjave o svojem ljubavnom statusu, posljednji zajednički video Weston je objavio prije godinu dana, a fotografije na kojima su bili zajedno Weston je obrisao s društvenih mreža pa su sve glasnije spekulacije da ni ova veza nije potrajala.

Cally Jane Beech & Luis Morrison, Love Island

Cally i Luis par su koji pamtimo iz prve sezone britanskogLove Islandaiz 2015. godine. Poznavali su se i prije ulaska u skow, no u vili je među njima zaiskrilo. Romansa se nastavila i po završetku realityja, a par je dvije godine kasnije dobio bebu, malu djevojčicu koju su nazvali Vienna.

Nažalost, ljubav nije potrajala, a sve je završilo na prilično ružan način, iznošenjem prljavog rublja na društvenim mrežama. Cally je optužila Luisa da ju je varao dok je bila trudna, a Luis je zanijekao optužbe, na što mu Cally nije ostala dužna, optužujući ga da laže te da zanemaruje svoje roditeljske dužnosti.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Sve ove napete ljubavne reality showove, ali i mnoge druge filmske i televizijske naslove možete pogledati na PLAY Premiumu , dodatnom programskom paketu na RTLplayu .