Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'novo-stari' predsjednik

Životni put Aleksandra Vučića: Novinarima je branio da pišu o vjenčanju s lijepom Tamarom, a obilježila ga je i velika tragedija

Aleksandar Vučić - baš kao većina političara na sve načine pokušava sačuvati privatnost svojih najmilijih, a u intervjuima vješto izbjegava razgovore o supruzi ili djeci. No, bez obzira na to što je prvi čovjek Srbije, neki detalji njegovog ljubavnog života ipak su procurili u javnost, a u nastavku vam ih donosimo

Image
Foto: profimedia
T.M./ 4.4.2022. u 14:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Susjedi su izabrali - Aleksandar Vučić je 'novo-stari' predsjednik Republike Srbije! Prvi čovjek Srbije uvjerljivo je poveo pa se čini da do drugog kruga izbora neće ni doći. O poslovnom putu Aleksandra Vučića zna se gotovo pa sve - Pravni fakultet završio je u Beogradu, engleski jezik usavršio je u Engleskoj pa je na jednoj tamošnjoj televiziji čitao vijesti iz svijeta, bio je pionirski prvak Beograda u šahu, ali i student generacije. Zavidni rezultati u mladosti uveli su ga u svijet politike, a prije nego što je postao predsjednik Srbije, Aleksandar je bio na visokim funkcijama među kojima su najistaknutije - predsjednik Vlade Republike Srbije, predsjednik Srpske napredne stranke, ministar obrane, ministar informiranja... 

Kao što smo već naveli - o njegovom poslovnom putu većina informacija relativno je transparentna, ali kada je riječ o privatnom životu Aleksandar Vučić - baš kao većina političara, na sve načine pokušava sačuvati privatnost svojih najmilijih, a u intervjuima vješto izbjegava razgovore o supruzi ili djeci. Tamošnji mediji čak su pisali i da je svim novinarima zabranjeno bilo pisati o njegovom razvodu, a potom i vjenčanju, toliko da je svojim vodstvom podsjetio na totalitarne vođe.

Image
Foto: Milan Maricic/ATAImages
Image
Milan Maricic/ATAImages

(FOTO: Milan Maricic/ATAImages)

Predsjednik Srbije danas ima veliki dio vlasti u svojim rukama, neograničenu moć i utjecaj pa njegov ljubavni život i nije isprepleten intrigama, preljubima i skandalima, kako to obično ide u svijetu poznatih i slavnih. Aleksandar Vučić, izgleda, drži sve konce u rukama kada je riječ o privatnom životu, a informacije koje su dostupne na internetu - idu na kapaljku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije nešto manje od deset godina, točnije 2013. oženio je samozatajnu Tamaru, rođenu Đukanović. Vjenčanju godine prisustvovao je navodno cijeli vrh SNS i svi predstavnici bitnijih medija u Srbiji, međutim, nikome nije bilo dozvoljeno službeno napisati da je tadašnji premijer 'izgovorio sudbonosno da' sve dok on nije dao odobrenje jednom tabloidu da objavi fotografije njihovog prvog zajedničkog doručka. Inače, Tamara navodno već 12 godina radi u Ministarstvu vanjskih poslova Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom, a često je se može vidjeti i na raznim humanitarnim događajima. 

Image
Foto: profimedia
Image
profimedia

(FOTO: Profimedia) 

Upravo se čita

Image
Nataša, Mašan i Marko

Shrvani otac Miloš oprostio se od ubijene supruge i sinova: 'Anđeli moji, dolazim vam uskoro. Volim vas'

I taman kada je izgledalo kako Aleksandar Vučić briljira na svim poljima s obzirom na to da je u to vrijeme oženio ljubav svog života, ali je i izabran za novog predsjednika srpske vlade, obitelj Vučić pogodila je velika tragedija. Tri dana prije planiranog porođaja, preminulo je dijete koje je nosila njegova supruga. Djevojčica se trebala zvati Neva, ali njezino je srce iznenada prestalo kucati. Drugi detalji o toj tragediji javnosti nisu poznati, bolne trenutke supružnici su proveli u tišini i obiteljskoj intimi. No, sreća se ovom paru kasnije osmijehnula pa su 2017. dobili prvo zajedničko dijete, sina Vukana. 

Predsjednik Srbije iza sebe ima jedan brak i to s novinarkom Ksenijom Vučić koja je prije nekoliko mjeseci iznenadno preminula u 54. godini. Dugogodišnja novinarka s Vučićem je dobila i dvoje djece - sina Danila i kći Milicu, a upravo ju je posao spojio s Aleksandrom. Naime, 1995. godine Ksenija je na radiju vodila debatu između Aleksandra Čotrića i Vučića. Poslije je Vučića tražila i intervju za tiskani medij, časopis Srpska reč, u kojem je također radila, a on je pristao. Ubrzo su ušli u vezu, 1997. su se vjenčali i dobili dvoje djece, nakon čega se na neko vrijeme Ksenija povukla s javne scene. Vratila se tek na poziv televizije Pink, koja je tada morala oformiti informativni program, nametnula se kao jedna od predstavnica iskusne generacije koja mlade može obučiti i uputiti u tajne zanata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Profimdia) 

Dvije godine prije nego što se razvela od Aleksandra Vučića, Ksenija je dobila ozbiljnu dijagnozu, naime, imala je disekciju aorte, odnosno razdvajanje slojeva stijenke aorte. Lijekovi joj nisu pomagali pa je operirana u Parizu te se u konačnici uspjela oporaviti. Iako je njihov brak 2011. godine završio, Ksenija i Aleksandar bili su u dobrim odnosima, odnosno, podržavala je politički rad njega i njegove stranke. Nakon njezine smrti, Vučić se oprostio od nje putem svog Instagrama, ali i na ispraćaju - gdje je bio uz svoju djecu - Milicu i Danila.

T.M./ 4.4.2022. u 14:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U dobrom raspoloženju

Viđen prvi put nakon prekida s Kim: Pete Davidson fotografima se široko osmjehivao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba