Ostalo

Ljubavna priča: Kobe Bryant i supruga Vanessa imali su brak pun uspona i padova, a najmlađu kćer dobili...

Supružnici su prošli kroz teške periode tijekom braka, no ništa ih nije pokolebalo

Tabloid.hr
27.01.2020 10:33

Tragično preminuli košarkaš Kobe Bryant iza sebe je ostavio suprugu VanessuLaine Bryant i tri kćeri. Naime, poginuo je u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji, a američki mediji prenose da je poginula i njegova 13-godišnja kći Gianna .

Iako je ljubavna priča košarkaša i njegove supruge tragično završila, imali su gotovo pa filmsku romansu.

Upoznali su se u studenom 1999. godine, kada je Kobe imao 21 godinu, a Vanessa 17. Zaručili su se samo šest mjeseci nakon upoznavanja, a vjenčali 2001. godine. U braku su dobili četiri kćeri, Nataliju, Giannu, Bianku i najmlađu Capri koja je rođena u lipnju prošle godine.

Par je prošao kroz nekoliko kriza, no sve su uspjeli prebroditi. Naime, 2011. godine Vanessa je podnijela zahtjev za razvodom od košarkaša zbog "nepomirljivih razlika", no 2013. su ga povukli jer su odlučili raditi na svom odnosu.

Vanessa je 2005. imala spontani pobačaj, dok je godinu ranije protiv Kobeja podignuta optužba za silovanje, ali odbačena je jer žena koja ga je optužila nije nastavila s tužbom.

Košarkaš je u studenom posvetio emotivnu objavu supruzi na Instagramu:"Na današnji dan prije 20 godina upoznao sam moju najbolju prijateljicu, moju kraljicu. Večeras sam je odlučio odvesti na spoj u Disneyland kako bismo proslavili kao u stara vremena, prije četiri princeze. Volim te, mamacita, zauvijek".

Samo nekoliko dana prije smrti Kobe je otkrio tajnu svog skladnog braka s Vanessom. Pojasnio je da je ustrajnost u tome da uspiju kao par držala njihovu obitelj na okupu, ali i da su usponi i padovi bitna stavka svake veze."To je čar svega. Ustrajali smo u tome da naš brak uspije i da prijeđemo preko svih loših stvari i uspjeli smo", rekao je košarkaš.

Podsjetimo, Kobe Bryant, njegova 13-godišnja kći Gianna i još sedam ljudi poginuli su u nedjelju u padu helikoptera u Kaliforniji.