Ostalo

Ljubavna priča najpovučenijeg i najskladnijeg holivudskog para: Privatni život uspješno skrivaju od...

Ryan Gosling, jedan od najperspektivnijih glumaca današnjice, danas slavi 39. rođendan. Osim po svom neporecivom talentu, poznat je i po tajnovitoj romansi s prekrasnom kolegicom Evom Mendes. Na glasu su kao jedan od najskladnijih slavnih parova, zajedno su već osam godina, imaju dvije kćeri i žive daleko od holivudskog blještavila. Iako se gotovo nikad ne pojavljuju zajedno na službenim događanjima i rijetko pričaju jedan o drugome, ipak su nam kroz sve ove godine ostavili neke mrvice. Kako je tekla njihova ljubavna priča od početaka do danas, doznajte klikom na 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
12.11.2019 14:08

Zaljubili se na snimanju filma

Eva Mendes i Ryan Gosling zaljubili su se na snimanju filma 'The Place Beyond The Pines' iako su se upoznali nekoliko godina ranije.

Nedugo nakon završetka snimanja otišli su u Disneyland, koje će postati njihovo omiljeno utočište. Bilo je to u rujnu 2011. kada se prvi put počelo šuškati da su njih dvoje novi holivudski par.


Romantično putovanje u Pariz

Nekoliko mjeseci nakon što su prvi put viđeni zajedno, paparazzi su Ryana i Evu snimili u Parizu. Ona je u to vrijeme u Francuskoj snimala film 'Sveti motori', a Ryan ju je došao iznenaditi za Dan zahvalnosti.

Eva Mendes i Ryan Gosling

www.profimedia.hr


Upoznavanje s majkom

Gosling je očito vrlo brzo shvatio da je upravo Eva ona prava pa ju je za Novu godinu odveo u Kanadu i upoznao sa svojom majkom. Iako su do tada svi već znali su u vezi, oni su šutjeli kao zaliveni i odbijali komentirati išta na tu temu.


Glasine da je Eva trudna

Početkom 2014. pojavile su se glasine da par očekuje prinovu. Eva je čak u veljači u emisiji Ellen DeGeneres demantirala šuškanja, no na kraju će se ispostaviti da je stvarno bila u drugom stanju, ali da nije htjela da javnost to zna.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

S obzirom da je vješto izbjegavala paparazze i skrivala trudnički trbuščić,nitko nije mogao dobiti konačnu potvrdu.


Dolazak kćeri Esmeralde Amade na svijet

Ipak, magazin People dobio je potvrdu da Eva i Ryan u srpnju očekuju prinovu. Iako su promašili mjesec, bili su u pravu jer se 12. rujna 2014. rodila djevojčica Esmeralda Amada .

"Sviđalo se to nama ili ne, Esmeraldi će biti teško zadržati privatnost. Mislim da to nije pošteno, ali to je naša stvarnost. Zato smo Ryan i ja odlučili da ćemo ju pokušati zaštititi od medija što je više moguće, a trudnoća je bila prva prilika za to", ispričala je kasnije Eva.


Godinu i pol dana kasnije rodila se druga kći

Kao i s Esmeraldom, Eva i Ryan su i drugu trudnoću uspjeli sakriti od javnosti. Djevojčica Amada Lee rodila se 29. travnja 2016., a glumac je u jednom intervjuu otkrio kako je njenim rođenjem još više počeo uživati u očinstvu.

Ryan Gosling i djeca

www.profimedia.hr

"Eva je majka iz snova, a one su bebe koje se mogu poželjeti. Osjećam se trenutno kao da sam u snu. Pravi sam sretnik", rekao je za GQ.


Eva ostavila karijeru i posvetila se majčinstvu

Nakon rođenja kćeri, Eva im se u potpunosti posvetila. Karijeru je ostavila po strani i postala majka i kućanica koja nije željela da njenu djecu odgajaju dadilje.

"Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam biti kod kuće. Umjesto da se naslikavam po crvenom tepihu, obožavam provoditi vrijeme sa svojim curama kod kuće",izjavila je 2017.


Nikad zajedno na crvenom tepihu

U sedam i pol godina, Evu i Ryana na crvenom tepihu vidjeli smo samo na premijeri filma na čijem setu su se zaljubili. Mnogi su stoga željno iščekivali dodjele Zlatnih globusa i Oscara prije dvije godine, kad je Ryan bio nominiran za ulogu u filmu 'La La Land'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Eva se na kraju nije s njim pojavila, ali joj je Ryan posvetio govor kad je osvojio Zlatni globus. "Dok sam ja pjevao, plesao i svirao klavir, moja je draga odgajala našu kćer. Uz sve to bila je trudna s našom drugom djevojčicom i pomagala svom bratu u borbi protiv raka", rekao je tada i raznježio sve.


Jesu li se vjenčali?

Kroz sve ove godine Ryana i Evu pratile su glasine da su se vjenčali, no oni to, kao i sve ostalo vezano za njihov privatni život, nikad nisu potvrdili. Bez ozbira jesu li na kraju ozakonili svoju vezu ili ne, njihova ljubavna priča prava je rijetkost u Hollywoodu.


Novi član obitelji

I Eva i Ryan su veliki ljubitelji životinja.

Glumica je svog psa Huga izgubila 2018., dok je Ryanov pas George uginuo dvije godine ranije.

Iz tog su razloga ljetos odlučili udomiti novog psa kojeg su nazvali Lucho .