Ostalo

Ljubavnica Tristana Thompsona se vratila na društvene mreže

Lani Blair, djelatnica striptiz kluba s kojom je košarkaš prevario Khloe Kardashian, vratila se na Instagram i počastila pratitelje seksi fotografijom

Tabloid.hr
20.04.2018 11:22

Jedna od ljubavnica Tristana Thompsona vratila se na društvene mreže.

Radi se o Lani Blair , djelatnici striptiz kluba, s kojom je NBA košarkaš viđen u New Yorku nekoliko dana prije nego je Khloe Kardashian rodila.

Nakon što je afera procurila u javnost, Lani je zaključala svoj profil na Instagramu.

Thompson i Khloe su u međuvremenu dobili dijete, kći koju su nazvali True , a Lani je očito zaključila da se prašina sad malo stišala pa je svojih 374.000 pratitelja počastila novom fotografijom.

Podsjetimo, dok je Khloe u Clevelandu iščekivala porod, Thompson je sa svojim košarkaškim timom bio u New Yorku. Nakon utakmice otišao je u jedan bar na Manhattanu, a tamo su ga snimili kako se ljubi s Lani. Kasnije su viđeni i kako zajedno odlaze u njegov hotel.

Zatim je procurio i video iz listopada prošle godine u kojem se vidi kako se Tristan zabavlja s dvije djevojke. Khloe je potom dobila prijevremene trudove i rodila, a prema najnovijim informacijama uopće ne razgovaraju. Izbacila ga je iz zajedničkog doma i još uvijek je bijesna na njega.