Ostalo

Loše vijesti za fanove! Otkazan zagrebački koncert latino pop zvijezde Malume

Kolumbijski pjevač Maluma u zagrebačkoj Areni trebao je nastupati 24. veljače, a organizatori su danas objavili kako je koncert otkazan.

RTL
12.02.2022 15:30

Svjetska latino atrakcija Maluma u sklopu svjetske turneje "Papi Juancho World Tour 2022" trebao je 24. veljače posjetiti i Zagreb, ali prema najnovijim vijestima, koncert u zagrebačkoj Areni je otkazan. Promotor je objavio kako su razlog otkazivanja aktualne COVID-19 epidemiološke mjere.

Osim u Zagrebu, trebao je nastupiti i u Beču, Parizu i Zürichu, a još nije potvrđeno hoće li se ti koncerti održati.

Inače, Maluma je izvođač s najviše prodanih koncertnih ulaznica u povijesti latino glazbe koji je samo u 2017 g. u sklopu svoje turneje rasprodao preko 1 milijun ulaznica.

Maluma

(FOTO: GULIVER IMAGES)

Njegovom planetarnom uspjehu prethodila su tri glazbena albuma Pretty Boy Dirty Boy, F.A.M.E.,i 11:11 koji su zauzeli br.1 Billboard latino liste. Maluma je najmlađi umjetnik koji je istovremeno osvojio prvo i drugo mjesto na Billboardovoj "Latin Airplay" listi, dok je njegovih čak cetrnaest najpopularnijih hitova završilo na istoimenoj listi.

Jedna od značajnih glazbenih suradnji mu je ona sa Shakirom , čiji je video spot Chantaje' na YouTubeu pogledan gotovo tri milijarde puta, a osim nje, surađivao je i s J.Lo, Rickyjem Martinom i Madonnom .