Ostalo

Lov na vještice: Pokreće se službena istraga zbog tragičnog kraja britanske voditeljice nakon privatne drame

40-godišnja voditeljica Caroline Flack 15. veljače pronađena je mrtva u svom domu.

Tabloid.hr
04.03.2020 14:03

Britanska voditeljica Caroline Flack oduzela si je život nakon privatne drame s dečkom Lewisom Burtonom .

Podsjetimo, sredinom prosinca u dom plavokose prezenterice popularnog showa "Love Island" upala je policija te hitna pomoć zbog dojave o fizičkom obračunu voditeljice i njezinog 13 godina mlađeg dečka tenisača.

Kako su doznali britanski mediji neposredno nakon toga, na mjestu drame bilo je puno krvi, a Lewis je navodno tvrdio kako ga je 40-godišnja partnerica pokušala ubiti. Povod burne svađe bile su poruke koje je Caroline pronašla u njegovom mobitelu od starije žene kojoj je davao teniske instrukcije.

Voditeljica je dečka prvo optužila da ju vara, a zatim ga je počela udarati svime što joj je stiglo pod ruku, čak i svjetiljkom s noćnog ormarića. Policija ju je kasnije navodno morala i oboriti na pod prije uhićenja.

Tjedan dana kasnije par se susreo na sudu na kojem su se trebali utvrditi detalji napada. Vidno loše raspoložena Caroline plakala je tijekom cijelog saslušanja, a na kraju je izrazila želju da s dečkom provede Božić i Novu godinu, no sudac je odbio njezin zahtjev da joj se dopusti da ga smije kontaktirati na bilo koji način ili se pojaviti na njegovoj adresi. Suđenje je na kraju zakazano za 4. ožujka.

Tijekom razdoblja zabrane kontakta, par si je ostavljao javne poruke ljubavi na društvenim mrežama, a Caroline ja najavljivala kako će iznijetisvoj stranu pričekada će biti povoljnije razdoblje. No ono nikada nije došlo niti neće, jer si je voditeljica 15. veljače oduzela život u svom domu.

Da stvar bude još tužnija, toga dana Caroline se družila s bliskim prijateljicama, no nakon što je stigla doma, odlučila se na tragičan čin koji je šokirao, ali i razljutio javnost, zbog čega se sada pokreće i službena istraga.

Kako prenose mediji s otoka, uskoro će biti uspostavljeno vijeće za ispitivanje slučaja zbog brojnih kritika na račun postupanja s istim. Puno kritika dobio je i zamjenik tužitelja koji je iz nepoznatog razloga forsirao cijeli slučaj unatoč tome što je Lewis odmah istaknuo kako ne planira tužiti Caroline. Tenisačje i javno istaknuo kako je to bio "lov na vještice" te pritisak koji je u potpunosti slomio voditeljicu.

"Caroline je imala osjećaj da je ponižena pred cijelim svijetom i nije se mogla nositi s činjenicom da će joj se suditi. Bila je i uvjerena kako joj se karijera nikada neće oporaviti od ovog udarca i to ju je progonilo", otkrio je nepoznati izvor blizak obitelji za The Daily Mail .

Tužiteljstvo dalje više nije htjelo javno komentirati slučaj, no još jednom su uputili najdublje suosjećanje obitelji.