Ostalo

Luka Nižetić u Sevkinoj kadi snimio novi spot!

Svaki put kad pomislimo da je domaća estrada dosadna i uvijek ista, pojavi se netko s jedinstvenim smislom za PR i uvjeri nas u suprotno! Danas je to Luka Nižetić, koji je za potrebe novog spota unajmio kadu iz Severinina spota "Brad Pitt" i na samo četiri stupnja iznad ništice pokazao svoje golo tijelo.

K.T.
26.01.2012 18:27

Nakon šte su se u njoj okupale Severinine zanosne obline skupa s " Bradom Pittom ", u fatalnu kadu uskočio je i Luka Nižetić .

Odavno je poznato da sve što Seve takne pretvara, dobro, ne baš u zlato, ali barem u mračni predmet želja, pa ako je njoj scenama iz kade uspjelo nagomilati klikove na Youtube-u, zašto ne bi i Luka iskoristio provjereni recept?

Luka u famoznoj kadi, za potrebe snimanja novog spota, umire i to zbog velike ljubavi koja, kako to najčešće biva, završi tragično. Luka kaže da je sličnost sa stvarnim situacijama i osobama, čitaj prekidom s Ivom Šulentić, sasvim slučajna.

Severinini halteri oštra su kokurencija, no s ovim su scenama dame konačno došle na svoje. A tek kad vam kažemo da će u spotu Luka imati još manje krpica nego Seve u "Bradu Pittu", teško ćete odlučiti tko bolje kroti keramičku kadu.