Ostalo

Macaulay Culkin ismijao skandal s Jacksonom i to pred kćeri kralja popa

Macaulay Culkin ne prestaje šokirati javnost svojim izjava i postupcima, a iznimku nije napravio ni u slučaju Michaela Jacksona

Život i stil
21.03.2019 15:20

O optužbama za seksualno zlostavljanje Michaela Jacksona ne prestaje se šuškati, a njegov bliski krug ljudi pod povećalom je javnosti. Posebice Macaulay Culkin koji je s pjevačem bio vrlo blizak.

Culkin je, ponovno, uspio šokirati javnosti komentarom na račun optužbi dok je gostovao u emisiji 'Bunny Ears Podcast Live' u Los Angelesu. Glumac, najpoznatiji po ulozi Kevina u filmu 'Sam u kući', pitao je voditelja i komičara Weirda Al Yankovica u kakvom je odnosu bio s preminulim Jacksonom.

Macaulay Culkin

Foto: www.profimedia.hr

"Postavit ću ti jedno ozbiljno pitanje. Kakav je bio tvoj odnos s Michaelom Jacksonom?", pitao je Culkin, a zatim prasnuo u smijeh skupa s voditeljem. Voditelj je odgovorio kako je s kraljem popa bio u platonskom odnosu.

"Upoznao sam ga dva ili tri puta, bio je prilično sladak prema meni" dodao je.

Glumac mu je objasnio kako je Jackson bio vleiki fan komičara i da je uživao u njegovim parodijama. Čitavo je vrijeme sve slušala Paris Jackson , kći Michaela Jacksona koja je navodno pod ogromnim stresom zbog drame vezane uz njezinog oca.

Michael Jackson i Macaulay Culkin

Foto: www.profimedia.hr

Sumnjalo se da je Jackson zlostavljao Culkina. Međutim, on je uvijek te tvrdnje poricao. Glumac je i na sudu svjedočio da se igrao s Jacksonom na njegovom ranču te da su često spavali zajedno u krevetu.