Ostalo

Macaulay Culkin još jednom stao u obranu Michaela Jacksona: 'Nikad mi nije ništa napravio'

Jacksonove navodne žrtve o seksualnom zlostavljanju progovorile su u dokumentarcu 'Leaving Neverland', no Culkin ima drugu priču

Tabloid.hr
12.02.2020 11:17

Nekadašnja dječja zvijezda Macaulay Culkin obranio je Michaela Jacksona nakon optužbi o seksualnom zlostavljanju djece koje su ponovno postale aktualne po izlaskudokumentarca 'Leaving Neverland'.

Glumac je u intervjuu za Esquire otkrio da mu Kralj popa, s kojim se družio kao dijete, nikad nije ništa napravio.

Culkin je glumio u Jacksonovom spotu za pjesmu 'Black and White', a kasnije su postali bliski prijatelji te je bio čest gost na imanju 'Neverland'.

"Gledajte. Počet ću s ovom rečenicom, odnosno ne rečenicom već istinom: Nikad mi ništa nije učinio. Nikad ga nisam vidio da nešto radi. A pogotovo sada nemam razloga išta skrivati", rekao je 39-godišnji Culkin.

Jackson je tijekom života nekoliko puta optuživan za zlostavljanje dječaka, a preminuo je 2009. godine. Posljednjih mjeseci ponovno se pokrenula rasprava o toj temi nakon što su u dokumentarcu 'Leaving Neverland' svoje priče o zlostavljanju iznijeli James Safuchuck i Wade Robson .

"Čovjek je preminuo. Ako ništa, sad bi bilo vrijeme da se o tome govori.A da imam nešto o čemu bih trebao govoriti, definitivno bi to napravio. Ali ne, nikad ništa nisam vidio, nikad ništa nije napravio", dodao je Macaulay.

Objasnio je da mu se Jackson javio nakon filma 'Sam u kući' zato što nitko od njih dvojice nije imao pravo djetinjstvo zbog očeva koji su ih tjerali da postanu slavni.

Kralj popa i glumac posljednji put su se susreli 2005., i to upravo na Jacksonovom suđenju za pedofiliju.