Ostalo

Macaulay Culkin još uvijek niječe optužbe za pedofiliju protiv Michaela Jacksona: 'Vezalo nas je samo...

Mladi glumac je započeo prijateljstvo s 'Kraljem popa' sa samo devet godina

Tabloid.hr
11.03.2019 16:14

Dokumentarac 'Leaving Neverland' podigao je mnogo prašine zbog novih optužbi za seksualno zlostavljanje maloljetnika od strane Michaela Jacksona .

No, neka su pitanja ostala neodgovorena. Jedno od njih je prijateljstvo glumca Macaulaya Culkina i 'Kralja popa'.

Baš kao protagonisti dokumentarca Wade Robson i James Safechuck , Macaulay je započeo prijateljstvo s glazbenikom kao dječak. Kao devetogodišnjak je redovito počeo posjećivati Michaelov ranč Neverland, a 1991. glumio je u njegovom spotu za pjesmu 'Black or White'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

No, za razliku od Wadea i Jamesa, glumac je oduvijek Jacksona javno branio od optužbi za pedofiliju. Tvrdio je da ih povezuje samo predivno prijateljstvo.

"Za mene sve je to bilo normalno i svakodnevno... Znam da se nikome drugome tako ne čini, ali za mene je to bilo normalno prijateljstvo", kazao je Macaulay nedavno u podcastuMichaela Rosenbauma.

Bio je i svjedok obrane tijekom suđenja protiv Michaela 2005., kada je odbacio sve optužbe o pedofiliji i nazvao ih smiješnima.

Bivši kuhar na ranču Neverland svjedočio je tad protiv pjevača rekavši da se ponašao neprimjereno s mladim glumcem. Nekadašnja kućna pomoćnica 'Kralja popa' Adrian McManus nedavno je također rekla da se radilo o poprilično čudnom odnosu.

Michael Jackson i Macaulay Culkin

www.profimedia.hr

No, tijekom suđenja glumac je priznao da je spavao s pjevačem u istom krevetu te da su čak njegovi roditelji znali za to i nikada u tome nisu vidjeli problem.

Macaulay je tijekom suđenja prije 14 godina rekao nešto zanimljivo, što potvrđuje Jamesove i Wadeove optužbe protiv Jacksona iznesene u 'Leaving Neverland'. "Sjećam se nekog alarma koji bi se oglasio kada bi se netko približio vratima sobe", kazao je tada kao svjedok.

Unatoč tome, Culkin je i nakon dokumentarcajoš jednom zanijekao sve optužbe rekavši: "Nisam mogao vjerovati da su ti ljudi, prvo, rekli te stvari, a kamoli da su mislili iste stvari o meni."