Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zamjera im puno toga

Madonna se zbog jednog članka u New York Timesu 'osjeća silovano'

Madonna je ljuta na novinarku cijenjenog lista jer se u članku fokusirala na, kako ona kaže, trivijalna i površna pitanja

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 7.6.2019. u 16:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Madonna tvrdi da se osjeća "silovanom" zbog teksta pod naslovom 'Madonna u 60-oj' u prestižnom New York Timesu.

List je na svom Instagramu nazvala "jednim od začetnika patrijarhata", a novinarki zamjera što se previše fokusirala na njenu dob i uvjerena je da to ne bi učinila da je riječ o muškarcu. Naime, opisali su ju kao "60-godišnju osobu koja polaže pravo na mjesto među umjetnicima koji su dvostruko mlađi".

Naime, Madonna je u intervjuu izjednačila prijevremeno curenje pjesama sa svog albuma iz 2015. sa silovanjem, što je novinarka osudila napisavši: "Nije mi se činilo ispravno objašnjavati da žene danas pokušavaju ne koristiti tu riječ metaforički".

No, pop ikona tvrdi da ima pravo koristiti tu analogiju jer je bila silovana s 19 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Reći da sam razočarana člankom bilo bi nedostatno. Čini se da ne možete popraviti društvo i njegovu beskrajnu želju da se umanji, podcijeni i degradira ono što je dobro. Posebno jake, samostalne žene. Novinarka koja je to napisala provela je dane i sate i mjesece sa mnom i bila je pozvana u svijet koji mnogi ne vide, no odlučila se usmjeriti na trivijalna i površna pitanja poput etničke pripadnosti mojih suradnika, boje mojih zavjesa i na beskrajno spominjanje mojih godina što se nikad ne bi dogodilo da sam muškarac!", počela je Madonna svoju objavu na Instagramu.

Upravo se čita

Image
uspješna mlada žena

Martina Boss za RTL.hr o sreći i dugoj ljubavi s njenim Dinom: 'Nisam očekivala zaruke na putovanju, nije to njegov đir'

"Žao mi je što sam provela pet minuta s njom. Osjećam se silovano. I da, dozvoljeno mi je koristiti tu analogiju jer sam silovana s 19 godina. Ovo je još jedan dokaz da je cijenjeni NYT jedan od začetnika patrijarhata. A ja kažem, SMRT PATRIJARHATU koji je duboko ukorijenjen u društvo. Nikad se neću prestati boriti da ga iskorijenim", napisala je Kraljica popa.

Tabloid.hr/ 7.6.2019. u 16:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Slavi 41. rođendan

Raskošna galerija! Znate li kako je Meghan Markle izgledala prije nego što se udala za princa?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba