Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Lice koje treba zapamtiti

Madonna ubrzala put do zvijezda samoukom glazbeniku iz Hrvatske

Turneje, albumi i spotovi u planu su i junaku naše iduće priče. Mladi glazbenik Indigo već se nekoliko godina trudi na glazbenoj sceni, a njegov put do zvijezda neočekivano je ubrzala Madonna. Kraljica popa pohvalila je njegov rad u virtualnom svijetu.

RTL/ 23.2.2014. u 17:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Skriven svijet, pjesma koja će za nešto manje od mjesec dana izaći i koja će, s još četiri već izdane, otkriti skriveni svijet Indiga. Umjetnik čije vrijeme dolazi i lice koje treba zapamtiti. On je drukčiji i posve iskren.

"Sve pjesme su autobiografske, s time da što se tiče specifično ove pjesme koja će tek izaći, imao sam taj jedan dogovor s bratom koji mi je pisao tekst, da pjesma bude univerzalna. Da znači nema spola, nema osobe kojoj je posvećena, jednostavno svatko se može u njoj pronaći i to mi je zapravo bio cilj", rekao je Indigo.

Samouki svirač gitare i klavira, dečko čiju je umjetničku crtu prepoznala i kraljica popa Madonna.

"Ona je pokrenula svoj projekt Art for freedom, odnosno, umjetnost za slobodu, gdje je zapravo tražila mlade kreativne ljude da se izraze na svoj način. Da li po pitanju fotografije, da li po pitanju glazbe. Kako ja nisam imao niti jednu glazbu spremnu niti tekst, odlučio sam se napravit jednu fotografiju, koja je među prvima dakle objavljena. zapazila ju je ona i ostavila je zapravo jedan divan komentar. Nazvala me istinom upakiranom u lijepu mašnu", kazao je Indigo.

Svoju istinu prenosi u skladbe. Do kraja godine namjerava objaviti album s 15 pjesama kojima će pokoriti hrvatsko tržište a onda, tko zna, njegov bi se glas mogao čuti i preko granice.

"Iskreno, ne znam gdje me sve to vodi, ali iskreno ne želim ni znat. jednostavno živim u trenutku i sada. Uživam u ovome što se sad događa. Što se tiče skladbi i melodija, da, to potpisujem ja, a neke od najupečatljivijih tekstova, kao što su recimo Boje ljubavi, Novo doba i nadolazeća pjesma Skriven svijet, to mi je radio moj brat Milan Emanuel Domjan", rekao je samouki glazbenik.

Student grafičkog dizajna oduvijek se izdvajao kako ponašanjem tako i shvaćanjima. Tako je nastalo ime Indigo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"To je prije svega moje umjetničko ime, a ujedno i projekt. projekt Indigo. kako je došlo do tog naziva, tako što sam od malena imao karakteristike Indigo djeteta. Mnogi su mi zapravo dodjeljivali taj naziv, em zbog mog ponašanja, em zbogh nekih mojih razmišljanja, zbog potrebe da se družim s odraslijim ljudima. Nisam se baš uklapao u svoje vršnjake i eto. Odlučio sam tako brendirati taj naziv", pojasnio je Indigo.

Njegovi nastupi su performansi, a iako ga se već svrstava u pop izvođače, zvuk mu je, kaže, slojevit. 

Ozbiljno je zagrizao u glazbeni projekt, ali se ne zanosi. Radi ono što voli i to će raditi dok god bude imalo smisla.

Ako želite provjeriti kako će Indigo leći vašem uhu, svoje podatke pošaljite na našu mail adresu extramagazin@rtl.hr. Za troje najbržih imamo njegov prvi album!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
novi trend na internetu

Samo za ženske oči: gologuzi frajeri okupirali društvene mreže

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba