Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Lokalci pozvali policiju

Madonnin 16-godišnji sin uhićen, a ona mrtvo-hladna: 'Volim svog sina jako puno'

Nakon što je vijest udarila sve medije, oglasila se 55-godišnja pjevačica izjasnivši se kako i dalje stoji uz Rocca. Mnoge je njena reakcija kao majke iznenadila

Image

Madonna i Rocco Ritchie

Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 24.11.2016. u 9:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ukoliko niste u toku s Madonninim životom, trenutno se događaju svakakve drame.

Madonnin sin Rocco uhićen je zbog posjedovanja kanabisa pa je pjevačica dala službenu izjavu što se tiče njegovog ponašanja.

Njen 16-godišnji sin družio se s prijateljem u Nothing Hillu u Londonu kadli su lokalci pozvali policiju, navodno jer su primijetili "sumnjivo ponašanje".

Madonna je još prije svog sina opisala kao "divljeg". Rocca je zaustavila policija te mu pregledala ruksak u kojemu su našli drogu B klase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je vijest udarila sve medije, oglasila se 55-godišnja pjevačica izjasnivši se kako i dalje stoji uz Rocca. Mnoge je njena reakcija kao majke iznenadila, no s druge strane, svima je jasno kakav je život ona vodila u mlađim danima.

"Volim svog sina jako puno. Učinit ću sve kako bih ga poduprijela i molim vas da poštujete našu privatnost u ovim trenucima", rekla je slavna pjevačica u priopćenju.

Upravo se čita

Image
Brak na prvu

Saša Đorić iskreno progovorila o bivšem suprugu: 'Kada si s nekim dugi niz godina...'

"On nije divlje dijete, samo je normalan tinejdžer. Ima ljudi u njegovom društvu koji se puno gore ponašaju", kazao je jedan Roccov prijatelj.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji boem

Žene kojima je pjevao Toma! Njegova prva ljubav preminula je sa svega 20 - i Zdravković joj je posvetio potresne stihove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba