Play ponuda
Play ponuda
cigiju se sviđa luka nižetić

'Maja je istančala njuh za neukus!'

Uobičajeno šarenilo našeg Modnog suda ovog je tjedna dodatno pojačala Alka Vuica, koja se bez problema uklopila u modno tračersku raspravu te s Anom, Billy i Cigijem odabrala ovotjedni top i flop.

RTL/ 27.1.2013. u 18:23
Play ponuda

Iako je često bila metom Modnog suda, Alka Vujica je zaboravila na sve negativne komentare te se pridružila Ani, Billy i Cigiju u ocjenjivanju zvijezda, odnosno njihove modne (ne)usklađenosti.

Na upit smeta li joj kada je mediji nazivaju 'kraljicom kiča', Alka je odgovorila kako joj je drago biti kraljicom bilo čega.

Nakon što je Neven priznao kako mu se sviđa Luka Nižetić, pogotovo ako nosi tajice, Alka je istaknula kako ne voli neobrijane frajere.

"Ako se mi žene možemo čupati po cijelom tijelu, valjda muškarci mogu barem obrijati bradu", zaključila je Alka gledajući snimke Gorana Bogdana.

Image
Foto: PIXSELL
Image
PIXSELL

(FOTO: PIXSELL)

Odjevna kombinacija Maje Cvjetković izazvala je negativne reakcije Modnog suda, a Cigi se začudio kako manekenka uvijek pronađe ruže odjevne komade. Međutim, jedna pjevačica u rokerskom izdanju ostavila je sve bez daha!

Tko je ovotjedni top, a tko flop - doznajte u prilogu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba