Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Birana ženska posada

Maja Lena u novom spotu Alke Vuice na jahti

Uz to što studira novinarstvo, Maja Lena Lopatny nedavno se prihvatila i redateljske palice. S fakultetskim kolegama sudjelovala je u snimanju novog spota Alke Vuice čije vam kadrove ekskluzivno donosimo u nastavku. Naš Vinko Paić družio se s ove dvije dame koje su mu otkrile sve o vrućem snimanju u Istri.

RTL/ 24.7.2014. u 17:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako ste mislili da Alku Vuicu ovog ljeta pere dosada kao u najnovijoj pjesmi – prevarili ste se! Pjevačica je na jahti u Novigradu pripremila pravi tulum pri snimanju spota za 'Žensku posadu.' A jedna od članica njezine posade je i Maja Lena Lopatny koja, uz to što glumi, sudjeluje i u montiranju ovog video uratka.

''Majuška je inače moje kumče. Ja sam joj krizmana kuma. Odmalena se družim s Majom Lenom jer sam velika prijateljica njezine majke Mije Begović. Tako da je Majuška kao moja beba zapravo'', komentirala je pjevačica Alka.

''Ja uopće nisam trebala glumiti. Trebala sam biti iza kamere, ali na kraju me Alka uspjela nagovoriti da se pojavim u spotu.''

Ova studentica novinarstva u posljednje vrijeme na račun svog izgleda dobiva samo komplimente.

''Iskreno, uopće ne vježbam. Ali pripremam se krenuti. Ali eto, to je neka linija, geni. Mislim da uvijek može bolje'', ambiciozno je zaključila Maja Lena, u kojoj njena kuma vidi nevjerojatno sličnost s Nicole Kidman.

''Ne znam kako to nitko dosad nije primjetio'', čudi se Alka.

Spot se snimao, a gdje drugdje nego na jednoj luksuznoj jahti, a Alka nam je potvrdila da obožava luksuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Zar mislite da bi seksi ženska posada trebala vući konope na jedrenjaku? Naravno da smo bili na jahti. Najradije bih živjela na jahti!''

Tko zna – možda se Alki jednog dana želja i ispuni. A dotad će i dalje sa svojom ženskom posadom raditi tulume za pamćenje.

''Moji tulumi su uvijek veseli. Nema ružnih izgreda. Osim što se možda nekad posvađamo. Verbalno. Kažem si sve. Onako možda postanemo preiskrene. Ali tako je to kad žene tulumare. Obično završi svađom.''

Kći Mije Begović sa svoje je 23 godine možda premlada za razmišljanje o vjenčanju, ali ipak zna gdje će jednom izreći sudbonosno da! Ne, ne. Nije u pitanju jahta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

''Ma moje vam je idealno vjenčanje na plaži u suton'', prepričala je Maja Lena.

Alka s druge strane, ne razmišlja toliko o vjenčanju, koliko o novoj pjesmi.

''Ja pjevušim već svoju novu pjesmu, Miris Dalmacije. Nažalost, nije ušla na Splitski festival, ali imat će svoju premijeru krajem ljeta. I Maja Lena će raditi spot.''

Dotada uživajte u Alkinoj 'Ženskoj posadi' čija vas premijera očekuje već ove nedjelje u našoj emisiji Top.hr na RTL-u 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PAPAGAJ

Ovo je gost na svadbi Saške Veselinov i Đorđa Đokovića kojeg nitko nije očekivao: I kućni ljubimac je imao svoje mjesto

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba