Ostalo

Lijepe vijesti iz SAD-a: Marija Omaljev Grbić izmamila osmijeh na lice najnovijom fotografijom malene Billie

Predivna Billie je za ovu priliku bila odjevena u ružičastu majicu preko koje je nosila hlače na tregere, a sve joj je majka zapečatila i mašnom na glavi

L.K.
14.03.2022 19:00

Glumica Marija Omaljev Grbić sa suprugom i kolegom Mirajem Grbićem živi u Sjedinjenim Državama gotovo cijelo desetljeće.Ondje su se doselili 2013. godine i započeli američki san.

Iz svog američkog doma podijelili u divne vijesti koje su mnogima izmamile osmijeh na lice. Njihova predivna kći Billie , za ovu priliku je bila odjevena u ružičastu majicu preko koje je nosila hlače na tregere, a sve joj je majkazapečatilai mašnom na glavi. Mnogobrojni pratitelji bračnogglumačkog para nisu mogli ne primijetitimliječnezubiće 4-mjesečne Billie.

Billie Grbić

(FOTO: Instagram)

"Samo da vam javim da imam zubiće, hvala na pažnji! Ili po šatrovačkom lahva na žnjipa", napisala je Marija Omaljev Grbić u opisu niza fotgorafija svoje kćeri. Na Billine nove fotografije gotovo je nemoguć ostati ravnodušan. Ipak, pored ovakve ljepote roditelji su završili gotovo u drugom planu pa je za njih pitala kolegica i prijateljica je iz Hrvatske, Helena Minić Matanić .

Billie Grbić

(FOTO: Instagram)

Pročitajte još
Ima 18 milijuna pregleda: Jeste li već pogledali trailer filma u kojem će Miraj Grbić glumiti s Brad Pittom?
Billie Grbić

(FOTO: Instagram)

Inače, Helenaje udana za redatelja DaliboraMatanića i s njim ima troje djece. S obzirom na bogato roditeljsko iskustvo, Helena je pitala: "Sunce tetkino....jesu li mama i tata 'preživjeli'?".

Podsjećamo kako je malena Billie rođena u listopadu prošle godine u poznatoj Cedars-Sinai bolnici.