Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kufere pakira u rujnu

Maja Šuput otkriva Ameriku: Dobila pozivnicu za Broadway

Zadar je i sinoć uživao u mjuziklu Footloose, a Maja Perica u ekskluzivama Maje Šuput. Naime, upravo zbog uloge u ovom mjuziklu, pjevačica je dobila poziv na Broadway. No, to nije sve. Nakon povratka, očekuje je i filmska rola.

RTL/ 6.8.2014. u 17:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lakonogi mjuzikl Footloose Zadrane nije digao na noge, no rasplesana ekipa pod vedrim je nebom priredila noć za pamćenje. A ovu bi ulogu Maja Šuput mogla dugo pamtiti, jer joj je upravo razuzdana svećenikova kći zaradila pozivnicu s Broadwaya.

"Uvijek im treba tih strankinja i ja sam bila preoduševljena. Ne pakiram kofere definitivno prije 1.9. i tada će nam biti teško jer su nam termini puni. Mogu otići na 3 dana, što ću definitivno učiniti, ali će mi prije poslati scenarij da se pripremim", kazala je Maja.

No ovo nije prvi takav poziv. Maja je naime dobila i ulogu u filmu njemačko-hrvatske koprodukcije koji čeka datum početka snimanja.

"Prvo mi je ponudio sporednu ulogu jer nije imao pojma tko sam ja trebao mu je netko za sporednu i onda nakon par sastanaka se predomislio i dao mi je glavnu žensku ulogu. Međutim, ne znam gdje je zapelo, trebalo je biti u 5. mjesecu pa na jesen, ali mislim da su financije sad kako je ljeto i kako radim, nisam se ni raspitivala. Ali lijepo je kad ti neko uopće ponudi", otkrila je Maja.

I premda je Maja malo odskočila od glumačke ekipe s kojom dijeli pozornicu lakonogog mjuzikla, ljubomore nema. I svi bi se oni vrlo lako odlučili na pakiranje kofera i put u bijeli svijet.

"Isti tren pa čisto zbog toga sto sam htio proputovati svijet. To bi mi bila idealna prilika radit i usput vidjeti nešto jer ako neću sad, kad ću", rekao je Damir Kedžo.

"Definitivno bih volio probati, ja kažem sebi jedan je zivot i trebalo bi probati ići dalje i više, tako da bih poručio i njoj da ide kao je dobila ponudu", kazao je Bojan Jambrošić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vesela ekipa upotpunila je turističku ponudu Zadra, ali su uočili i glavne krivce za ovogodišnju lošu sezonu, koja nam je goste otjerala u znatno jeftinije Grčku i Tursku.

Ljeto je stvoreno za avanture i nove ljubavi, no kada je ovo društvo u pitanju situacija nije dobra.

"Baš ništa već sto godina, znači ništa me ne interesira. Oženila sam se za svoje dečke iz benda, imam četiri muža i ne moram ništa raditi, sjajno mi je", priznala je Maja.

I dok na ljubavnom planu vlada suša, sreće i zadovoljstva ne manjka na poslu, te ju s lakoćom prenose na sve oko sebe. Uostalom, to su sinoć i dokazali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image

Dva farmera prisvojila tuđe kandidatkinje, a Hrvoje i Suzana negirali da su bili skupa: 'Zatekla sam ih na krevetu…'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GOLA ZVIJEZDA 'PAROVA'

'Varala sam sve svoje muškarce!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba