Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ubacila u petu brzinu

Maja Šuput u krevetu sa ženama!

Slava Maje Šuput traje ipak malo dulje. A kako ju je krenulo, ne planira tako brzo izblijedjeti. Nova modna muza ubacila je u petu brzinu i pod punim gasom proizvodi i singlove i spotove. Na snimanju posljednjeg, pod nazivom 'Djevojačka večer' zatekli smo je u krevetu. Sa ženama.

RTL/ 31.3.2014. u 17:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pravi ženski tulum vladao je na snimanju novog spota Maje Šuput koja je nakon Svatovske otpjevala još jednu prigodnu pjesmu. Zna Maja što valja, a znaju to i dečki iz Elfsa čije je zaštitno lice pjevačica nedavno postala. Upravo ovaj dvojac bio je zadužen za scenografiju Majina spota Djevojačko veče.

"Scenarij. Mislim to ćete vidjeti tek na spotu. To što vas očekuje kasnije. To će biti pravi hangover party. Da, bit će razvratno. Ali čedno. Onak'. Kak' svaka djevojka treba imati djevojčako veče", rekla je Maja.

Iako nije ni blizu oltaru, Maja već zna gdje će izabraniku srca svoga jednom kazati da. A u tom se gradu, naravno, podrazumijeva i ludi provod s prijateljicama.

"Moja djevojačka će biti u Vegasu. To smo se dogovorili. I to sam provalila prije par godina. Da ću ih voditi sve u Vegas. Sad svi samo ono 'E, rekla si da ćemo ići'. Cure toliko napinju da se dogodi taj Vegas. 'Gle, on ti je super. I ovaj ti je. A daj mu šansu. Odi s njim na piće'. Samo ne bi li se nešto dogodilo. Ne dam se", otkrila je pjevačica.

Ne da se Maja ni kad su zgodni frajeri u pitanju, pa tako na njezinoj djevojačkoj večeri sigurno nećemo vidjeti iskakanje stripera iz torte.

"Mislim da je to sa striperima baš ono trash. To mi je bezveze. Osim toga, ako se udajem, nekako mi je ono… Zadnja stvar koju bih htjela da se udajem, a da želim nekog drugog gledati golog", kazala je Maja.

Svog princa na bijelom konju nikako da dočeka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Sve moje frendice bi voljele da se ja konačno zaljubim. Ali ne uspijevam. Samo ću biti mlada za potrebe spota", rekla je Maja.

"Vesela, energična, pouzdana, predana, talentirana. I jednostavna na kraju krajeva. Vrlo je jednostavno s njom raditi", kazao je Vanja Vascarac, redatelj spota.

"Sad imamo puno stajlinga. Ovo je drugi. Po danu. Sad se pije šampanjac po danu. A onda imam noćni. A onaj za kraj ću ipak ostaviti da pogledate. Taj zadnji će biti. Baš… Ono, mama sorry"

Nama je već zagolicala maštu, a ostale sočne detalje Majine imaginarne djevojačke večeri otkrijte za desetak dana kada vas očekuje premijera njezina novog video uratka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

Martina iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o svom farmeru: 'Vrlo brzo sam zaboravila na razliku u godinama!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
oni su lomili srca

Top 11 zgodnih muškaraca starog Hollywooda koje još uvijek obožavamo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba