Play ponuda
Play ponuda
VRATILA SE SA STILOM

'Mala' Franka repala, a Tonka držala ritam!

Da je u Bostonu naučila puno što se tiče glazbenih smjerova, Franka Batelić je pokazala i u emisiji Studio 45, gdje je samo za gledatelje RTL 2 repala uz pratnju Antonije Mandić koja joj je ritam lupala po stolu!

RTL/ 20.6.2012. u 14:22
Play ponuda

Naša voditeljica Antonija Mandić u utorak navečer u emisiji Studio 45 ugostila je mladu glazbenu zvijezdu Franku Batelić.

Zgodna pjevačica se nedavno vratila s glazbenog studija u Americi, a Tonki je otkrila kako nije odustala od povratka u Ameriku iako su mediji pisali upravo suprotno.

Na pitanje RTl-ove voditeljice je li kopirala Rihannu u svom novom spotu, Franka je rekla kako ne voli kopirati nikoga i da je sve to ispalo slučajno.

Lijepa pjevačica je na studiju u Americi tjedno morala pisati po tri pjesme, pa je, kaže, vrlo vjerojatno da će neke od njih i objaviti, a već piše dvije pjesme za muškog i ženskog izvođača.

Franka je, kaže, na studiju kao predavače imala Bruce Springsteena i Steve Wondera.

Da je u Bostonu naučila puno što se tiče glazbenih smjerova, pokazala je i u emisiji, gdje je samo za gledatelje RTL 2 repala uz pratnju Antonije Mandić koja joj je ritam lupala po stolu!

Cijelu epizodu Studija 45 možete pogledati upravo ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba