Ostalo

Malina o svemu osim o malinama!

Već dugo nismo čuli ništa o Malini Grahek. Sve dok nije osvanula na reviji modnog dvojca Elfs. Je li to povratak na modnu scenu, Malina je otkrila našoj Ani Miščević koja je doznala i kako se bivša manekenka slaže s bivšim suprugom s kojim odgaja sina Luku.

RTL
31.03.2014 17:51

Na modnim je pistama otkako je rodila viđamo rijetko, no kada na nju kroči - Malina Grahek svojim nastupom oduševljava sve! Ipak, povratak na pistu samo je izlet na koji neće opet tako skoro.

"Otkad sam rodila nisam se vratila skroz manikenstvu odradim neku reviju, najčešće za Elfse i njihove kolekcije nosim privatno", otkrila je Malina Grahek .

Upravo je iz privatnih razloga zamrznula manekensku karijeru!

"Pa postoji, Luka to mi je najveći razlog. Posvetila sam se njemu", rekla je manekenka.

I svoj je život otkako se razvela od bivšeg supruga Josipa Šelendića usmjerila upravo tom 4-godišnjem dječaku - jedinom muškarcu u njezinu životu koji vodi glavnu riječ! No Luka je nedavno krenuo u vrtić pa mama Malina više nije po cijele dane uz njega.

"Pa meni nije teško palo, ja sam htjela da se socijalizira, on je malo... pošto smo sami, vezaniji uz mene, protestirao je sada je sve ok", kazala je Malina.

Baš kao što je okej i Malinin odnos sa njegovim ocem. Luka i tata Josip vole zajedno provoditi vrijeme.

No kada je njihov odnos u pitanju - Malina ne krije da se dobro slažu.

Dobar odnos, kaže, najbitniji je zbog sina kojeg imaju pa su kada je on u pitanju uvijek složni.

"Mislim da smo obadvoje, i on i ja, po tome pitanju, kad treba biti smo složni. Kad treba popustiti popustimo, složimo se i imamo jedno mišljenje, da tako treba biti, da ne bi skužio da će mama popustiti pa idem njoj!", napomenula je Malina.

Malina popuštala nije niti kada se našla u središtu skandala pa laži o sebi niti tada nije htjela demantirati! Mediji su tada brujali kako je na jednom tulumu zagrebačke zlatne mladeži napala sportašicu Ivanu Brkljačić. Medijusku je šutnju po tome pitanju prekinula upravo pred našim kamerama.

"Pa bilo mi je teško, ne zbog mene jer je to čitao i Luka, to je laž, da ću njemu morati opravdavati stvari koje nisu bile istinite", izjasnila se Malina.

Danas kada se osvrne iza sebe - ne bi ništa mijenjala. život je za nju izabrao takav put - na kojem je pronašla i ono najvrijednije.

U ljubav se zbog razvoda nije razočarala, no ona trenutno nije na njezinoj listi prioriteta.

"Nisam zaljubljena, nisam fokusirana na tu stranu, nego sam posvećena Luki", naglasila je manekenka.

No nikad se ne zna - možda proljetni dani, nikad nasmijanijoj Malini donesu i neku novu ljubav koja će probuditi one leptiriće koji su u Malininu trbuhu već neko vrijeme bili prilično uspavani.