Play ponuda
Play ponuda
Božji dar za Dalmatince

Malo fjaka, malo party - to je filozofija Luke Nižetića: poslušajte njegov novi ljetni hit!

Kaže rječnik: fjaka je Božji dar za Dalmatince, izraz za stanje duha i tijela, kad se čovjeku ne mili ni raditi, ni misliti! Baš je to posebno psihofizičko stanje težnje ni za čim - ovih dana oborilo i Luku Nižetića

Edita Misirić/ 8.7.2016. u 18:20
Play ponuda

Napokon u sunčanom, rodnom Splitu i to baš u cik najluđe turističke sezone. Malo fjaka, malo party za Luku Nižetića omiljena je ljetna kombinacija! A gle slučajnosti, to je i naziv njegova novog singla!

Zna Luka, uz svaki dobar party ovog ljeta ide i fini koktel! No iako mu nema do dobre zabave, priznaje da ne može više pratiti tempo svakodnevnog ludila, kao nekad ranije. No recept za dobar party – još uvijek zna!

"Odmah nakon društva, tu je glazba, i zapravo ne trebam ništa više, a dobro ajde, koja uga, jedna, dvi, tri, četiri", rekao je Luka.

A baš o dobrom partiju, odmaranju i svemu zabavnom što ljeto nosi, Luka pjeva u novoj pjesmi.

Na pomolu je ljetni hit, koji je napisao Baby Dooks. Uz zarazne taktove plesat će se do zore!

"Prvi put u životu sam rekao: daj ajde nam sada napravi jednu ljetnu pjesmu. Ljetnu pjesmu, veli on? Pa da ljetnu pjesmu, znaš kako zvuče ljetne pjesme? E, takvu napravi! I onda se on to nešto mislio, hoću, neću, može, ne može. Ja sam već odustao od svega toga, i na kraju me zvao, ja sam bio na Visu, i on kaže, imam ljetnu pjemu. I stvarno je ljetna! Tako zvuče ljetne pjesme, prototip ljetne pjesme!" ispričao je Nižetić.

I famozna, nadaleko poznata dalmatinska fjaka kojoj je Luka posvetio nekoliko stihova u novoj pjesmi, doista je posebno stanje uma. U Splitu je gotovo smrtni grijeh pobrkati je s lijenošću, ili možda neradom. A što je, Luka je dobro objasnio.

"Fjaka je stanje kojem se treba prepustiti ne rađenju ništa. znači trebaš ići niz dlaku ne rađenju ništa. i trebaš čekati da to prestane samo od sebe", pojasnio je Luka.

A izmedu fjake, malo partija, pa opet fjake, naći će Luka i vremena za ostale radosti. Lagano se zakuhava plan za uživanciju, ali i rad. Malo gaža, malo opuštanja, uhodan je dnevni red svakog ljeta.

"Puno je koncerata puno je odmora, šalabajzanja po plažama Lijepe naše, najčešće i najviše srednja Dalmacija", tvrdi on.

Drugim riječima fjaka i party cijelo ljeto. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NE MARI ZA SVOJU POJAVU

Od idola do buntovnice koja mrzi slavu: Glumica viđena s djevojkom i kosom kojoj je hitno potrebno pranje

Play ponuda

Više s weba