Ostalo

'Mama mi je rekla da se prestanem glupirati'

Prva guza ovogodišnjeg Survivora, Stanija Dobrojević, otkrila je kako su joj roditelji reagirali nakon što su mediji objavili fotografiju na kojoj se ona strastveno ljubi s Avom Karabatić.

RTL
19.06.2012 10:39

Bivša sudionica regionalnog showa Survivor , koji ste mogli pratiti na RTL Televiziji, Stanija Dobrojević , priznala jedaroditelji nisu najsretniji zbog njezinih medijskih istupa.

"Što će ti to glupiranje po medijima, uozbilji se", rekla joj je majka nakon što je vidjela fotografiju svoje mezimice i Ave Karabatić u strastvenom klinču.

Stanija je objasnila taj poljubac kao simbolično mirenje s hrvatskom starletom.

"Iako s Avom donedavno nisam bila u dobrim odnosima, poslije finala Survivora prišao mi je njezin tata i rekao nam da se pomirimo. Kad smo se kasnije poljubile, predložio je da se tako slikamo za Playboy , a ja nisam mogla vjerovati što priča", prepričala je.

Osim toga, priznala je kako joj selidba k dečku Rusu Vladimiru ne pada lako, pogotovo zbog toga što njen voljeni još uvijek ima ljubomorne ispade.

"U ljubavi trenutno ima trzavica jer je Rus ljut što sam se zadržala u Srbiji. Iako ga ne diraju natpisi u medijima, stalno na internetu pretražuje vijesti o meni i prati što se piše. Vjeruje mi, ali ponekad se i posvađamo preko Skypea zbog ljudi s kojima me spajaju ", priznala je manekenka.