Ostalo

Manekenka koja je krasila naslovnicu Voguea i postala internet senzacija počinila samoubojstvo

Raudha Athif pronađena je mrtva u svojoj sobi u studentskom domu

Tabloid.hr
31.03.2017 14:19

Manekenka koja je krasila naslovnicu Voguea te je čak dobila pohvale od predsjednika svoje države, Maldiva, počinila je samoubojstvo u studentskom domu u Bangladešu, piše Daily Mail .

Raudha Athif , 21-godišnja studentica druge godine medicine, pronađena je mrtva u svojoj sobi u srijedu.

Policija je tijelo poslala na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

"Uvijek je izgledala sretno i nasmiješeno. Teško mi je vjerovati da je počinila samoubojstvo", izjavila je Mahmuda Begum , ravnateljica ženskog studentskog doma.

"Bila sam u svom uredu kada sam čula vriskove studenata. Otišla sam na drugi kati vidjela da nekoliko studenata pokušava razvaliti vrata Raudhine sobe", ispričala je Begum.

Vrata su bila zaključana s unutrašnje strane.

"Mislimo da se radi o samoubojstvu, ali ne možemo to tvrditi sa stopostotnom sigurnošću sve dok ne dobijemo izvješće s obdukcije", izjavio je policajac Zillur Rahman .

Raudha Athif postala je internet senzacija 2014. godine kada su objavljene njene fotografije nazvane 'Djevojka s Maldiva s aqua plavim očima', a koje je nahvalio i sam predsjednik Maldiva.

U listopadu prošle godine Raudha je krasila naslovnicu indijskog Voguea, a tom je prilikom izjavila da joj je manekenstvo hobi te da želi biti doktorica.