Ostalo

Manijak s leđa napao slavnu makenenku: ona potpuno pobjesnila, počela vrištati i udarati ga laktom u glavu

Nakon incidenta, manekenka se o svemu oglasila na Twitteru. Napisala je da je imala svako pravo braniti se od muškarca koji ju je napao

vijesti.hr
22.09.2016 17:52

Svjetske zvijezde se nerijetko znaju naći u neugodnim situacijama zbog svojih obožavateljakoji si nekada malo previše dopuštaju, ali Gigi Hadid je pokazala da se itekako može zauzeti za sebe.

Pročitajte još
Incident u Parizu: Kim Kardashian napadnuta na crvenom tepihu!

21-godišnja manekenka je napuštala Milanski tjedan mode i pozdravljala obožavatelje kad joj je s leđa prišao muškarac, uhvatio ju i podigao.

Gigi je u tom trenutku doživjela poptuni živčani slom i počela ga udarati i vikati na njega, nakon čega je on pobjegao glavom bez obzira.

Riječ je navodno bila o šaljivđiji Vitaliju Sediuku kojem ovo nije prvi put da radi slične stvari, ali Gigi definitivno nije bila raspoložena za njegovu zezanciju.

S Gigi je bila i njezina sestra Bella koja mu je vikala da je spusti, a nakon što je počeo bježati, Gigi je krenula za njim, vičući: "Tko si ti, govno jedno?".

Nakon toga su intervenirali i zaštitari koji su vidno potresenu manekenku otpratili do automobila.

Pročitajte još
Incident u Cannesu: Legao na pod i zavukao joj se ispod haljine

Nakon incidenta, manekenka se o svemu oglasila na svom Twitteru, aosvrnula se i na članak koji je muškarca nazvao njezinim obožavateljem.

"Obožavatelj?!! Pravi obožavatelji su bili tamo i mogu ispričati što se dogodilo. Ja sam ljudsko biće i imala sam svako pravo braniti se. Kako se idiot uopće odlučio pomisliti da je u redu tako napasti potpunog neznanca. No, brzo trči", napisala je Gigi.

Mnogi su joj na društvenim mrežama pružili podršku i rekli da je s pravom reagirala kako je te da senitko nepravo ponašati kao dotični muškarac.