Ostalo

Ljubavnica Tristana Thompsona sve više pokazuje malenog: Iako je gubila bitke, dobila je rat!

Maralee Nichols na početku nije pokazivala sina kojeg ima s NBA zvijezdom, no kada se situacija u javnosti smirila, odlučila je na društvenim mrežama objavljivati preslatke fotografije sebe i svog sina

RTL.hr
20.04.2022 09:00

Zbog Maralee Nichols je nastala cijela pomutnja u obitelji Kardashian-Jenner, odnosno zbog preljuba TristanaThompsona . Viđali su se sporadično od kraja 2020. godine pa sve do ožujka 2021., a njihova 'viđanja' uključila su u romantične odnose. Iako je njegova sina rodila u prosincu prošle godine, svoje je prvo dijete neko vrijemeskrivala od javnosti -nije ga objavljivala na društvenim mrežama, a posljednjih tjedana, kada se situacija u javnosti smirila, počela ga je sve više i više izlagati javno. To je bio slučaj i sada kada je u 'matching' pidžamama pozirala s malenim i obožavateljima čestitala blagdane.Nazvala ga je Theo Thompson , a detalje o tome podijelila je s magazinom People.

"Theo, moj mali anđeo djetešce. Nadjenula sam ti ime Theo jer to znači 'Božji dar", rekla je Nichols u izjavi za američki magazin i dodala: "Ovo mi je bila prva trudnoća i rečeno mi je kako možda neću moći imam djecu. No, kada se to dogodilo, nisam mogla vjerovati da sam trudna. Kada sam te vidjela na ultrazvuku i čula tvoje male otkucaje srca znala sam da ću te uvijek štititi i voljeti. Volim te više nego što ćeš ikada znati. Donosiš takve radosti i sreću u moj život. Ti si moj najveći blagoslov", rekla je Maralee. Još na samom početku trudnoće javnosti je obznanila kako je otac njezina djeteta NBA košarkaš Tristan Thompson koji je u to vrijeme pokušao spasiti vezu s Khloe Kardashian, majkom njegova drugogdjeteta. Uporno je negirao činjenicu kako je on otac, a kada se testom očinstva potvrdilo drugačije, Tristan se prvo požurio ispričati bivšoj partnerici.

"Khloe, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti nanio. Ne zaslužuješ da te se tretira na način na koji sam te ja godinama tretirao. Moji postupci sigurno nisu u skladu s tim kako te ja vidim. Osjećam veliko poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što ti možda misliš. Ponavljam, jako, jako mi je žao", napisao je na društvenim mrežama, a Maralee je napokon uspjela maknuti ljagu i sa svojeg imena.

Inače, Maralee je rodom iz Teksasa, a nakon što je godinama trenirala ljude, odlučila je s time prestati i sada se bavi takozvanim fitness modelingom". Prvi susret s Tristanom imala je 2020. godine tijekom tuluma u njegovom domu. Prema njezinim riječima, tada joj je prišao, rekao kako je solo, ali odgaja dijete, a Maralee je nakon toga rekla kako nikad ne bi bila s njim da je znala da je u vezi. Nakon što je potvrđeno kako je on otac, rekla je kako nikada nije željela s njime imati išta na romantičnoj razini, odnosno da joj je cilj odgajati našeg sina u sigurnom, zdravom, ispunjenom ljubavlju, ali i privatnom okruženju".