Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ruska političarka

Marge iz Simpsona ima oštru konkurenciju! Frizura ove ruske političarke hit je na Twitteru: 'Podižem je ukosnicama'

Korisnike na društvenim mrežama zabavlja Valentine Petrenko, ruska političarka

Image
RTL.hr/ 14.10.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Tako sam umorna od odgovaranja na sva pitanja koja su povezana s mojom frizurom. Jednostavno imam kovrčavu kosu. Podignem je ukosnicama, to je sve", rekla je nedavno ruska političarka Valentine Petrenko kada su je po tko zna koji put tamošnji mediji pitali za njezinu vrlo autentičnu frizuru. To joj je u Rusiji zaštitni znak, a samo zbog jednog tweeta, ponovno je dospjela u fokus i zapadnih medija. Ovu društvenu mrežu posljednjih su dana doslovce preplavile fotografije te različiti memeovi s njezinim likom. ne zbog njezinog političkog rada već zbog frizure.

Već godinama ju češlja prema gore pa kada joj malo više naraste, neodoljivo podsjeća na Marge iz Simpsona. Tu je još njezina autentična šminka - crta usnice i obrve, a tuš s jarkim sjenilom neizostavan je dekor na njezinom licu.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3db802be-4bb9-11ed-9579-6e58687cbc3d/original

Izvor: Profimedia

Od 2001. do 2018. godine služila je kao senatorica u Sibiru. Umirovila se nakon što je na političkoj sceni provela nekoliko desetljeća. Imala je dugu karijeru kao sovjetska, a zatim i ruska javna službenica. Izvanredan trenutak u njezinom profesionalnom životu dogodio se kada je pregovarala o oslobađanju troje djece u talačkoj krizi 1993. godine. Četvorica naoružanih napadača otela su skupinu djece i učitelja u Rostovu na Donu. Petrenko, tada izaslanica ministarstva vanjskih poslova, ponudila se kao zamjena za taoce. To nisu prihvatili, no na kraju su zbog njezine kupnje vremena i uhvaćeni.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji boem

Žene kojima je pjevao Toma! Njegova prva ljubav preminula je sa svega 20 - i Zdravković joj je posvetio potresne stihove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba